Arama sonuçları: *

• Users: tamam12344
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Anakart konusunda destek

İ7 10700 veya 11700 lü bir işlemci için 2500 tl ye kadar bir anakart arıyorum. Sizce giriş seviyesi anakartlar bu işlemciler için sıkıntı çıkarır mı ve bu giriş seviyesi anakartlar için hangi işlemci daha mantıklı olur 10700 mü 11700 mü. Seçeneklerim arasında msı 510m pro e, asus prime 510m k...
  2. T

11700 için MSI 510 PRO-E olur mu

Elimizde i7 11700 var bu işlemci için msı 510 pro e almayı düşünüyoruz sizce mantıklı mıdır bütçeden dolayı çok arttırım yapamıyoruz ya da bu aşağıdaki anakartlardan başka birini mi seçmeliyim. Sizce herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bu anakartlar ile bu işlemci?
  3. T

Bu toplama sistem alınır mı?

Sistemde işlemciyi yüksek tuttuk ve yan parçaları da görselde göründüğü gibi ayarladık, parçalarda sizce herhangi bir sıkıntı var mı ve bu görseldeki anakarttan hangisini seçmeliyim. Bütçeden dolayı işlemcinin sabit kalması ve diğer parçaların böyle olması gerekiyor. Bu sistem sizce uyumlu mu?
  4. T

Bu sistem mantıklı mıdır?

Güçlü işlemcili böyle bir apu sistem topluyorum bazı iş kullanımları için, diğer parçalarla uyumu nasıl sizce bütçem 10k civarı olduğu ve bu işlemciyi kullanmamız gerektiğinden bu parçaları koydum, ancak parçaları ayrı ayrı da alabilirim. Sizce bu anakartlardan hangisini kullanmalıyım bu...
  5. T

Frekans tv apu sistem alınır mı?

Tamamdı bakıcam onada teşekkürler
  6. T

Tamamdır teşekkür ediyorum yardımın için
  7. T

Tabi öyle ama kurmuşken de iyi daha sonrasında upgrade edebileceğimiz bir sistem kurmaya çalışıyoruz. 1677149610 Bu topladığım özellikdeki sistem sizce 5600 lü sisteme göre çok fark eder mi ve kaçlık psu gerekir ortalama son merak ettiklerim bunlar teşeklür ediyorum cevaplarınız için.
  8. T

Böyle 8700 e geliyor ama kasa eklemedim kaçlık bir psu gerekir onu bilemedim. 1677148714 Ekran kartını şuan için eklemeyi düşünmüyoruz belki ilerde.
  9. T

Bütçede 9k 10k civarlarına çıkabilirim bu bütçede nasıl bir değişiklik yapabilirim sizce özellikle işlemci konusunda çok kararsızım
  10. T

Peki 9 10k lık bir sistem toplamak istesem sizce hangi intel işlemciyi kullanmam daha mantıklı olur apu sistemde diğer parçalar da göz önünde bulundjrulduğunda. incehesapda 10700 lü vs bir sistem de toplamaya çalışıyorum sizce bu işlemcili sistem çok avantaj sağlar mı amd 5600g li sisteme göre.
  11. T

Başta ofisd kullanılacak aslında muhasebe işleri için daha sonra belki oyun vs o işlerde de kullanılabilir 4600g ile 5600g sizce çok fark yaratır mı aradaki fiyat farkı çok önemli deüil aslında.
  12. T

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-amd-ryzen-5-5600g-3-9ghz-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Teknobiyotikde bu sistemi buldum bu sistemi buldum sizce bu daha mantıklı mı olur? 1677146822 Teknobiyotikdeki bu...
  13. T

https://inventus.com.tr/frekanstv Frekans tv nin 4600g li sistemini almayı düşünüyoruz ofis de kullanım amacıyla. Sizce bu sistem alınır mı iş kullanımı için veya intel işlemcili bir apu sistem mi toplamalıyız. Bütçe 9-10k civarı.
  14. T

İ7 11700 için MSI 510M PRO-A mantıklı mı?

9-10k toplam sistem için bütçemiz var ve ofisde iş için kullanılacak bir sistem toplamaya çalışıyoruz. Kendim için toplamıyorum intel işlemcili bir sistem istendiği için sadece ona bakıyoruz.
  15. T

Entegre ekran kartlı bi siatem kurmahı düşünüyoruz 11700 yerine 10700 lü vs kursak daha mı mantıklı olur bu bütçede. i7 li sistem istendiği için i7 üzerinden gidiyorum.
  16. T

Yeni alıyoruz ve 9k civarı bütçemiz var toplamda
  17. T

Anakart için bütçe 2000 tl civarı bu işlemciyi bu amakarta takmak mantıklı mı sizce?
  18. T

İ7 11700 sistem önerisi

Yaklaşık 10000 tl bütçem var bu işlemci için kaçlık psu ve hangi anakart ile ram kullanabilirim.
  19. T

Bu sistem hakkında yorumlarınız neler

Yanlış eklenmiş o 11700 olacak
  20. T

Bu sistem hakkında yorumlarınız neler

Ofis kullanımı için böyle bir sistem topladık, kullanılan parçalar ve uyumu hakkında ýorumlarınızı bekliyorum.
Geri