Arama sonuçları: *

• Users: emre24232
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Valorant hesabına giriş yapılmıyor

hayor benim değil
  2. E

Valorant hesabına giriş yapılmıyor

Bugün Valorant hesabımın girili olduğu her yerden çıkış yapıldığını gördüm. Bilgilerimin hepsini doğru giriyorum ancak hesabın kullanıcı adı veya şifresi yanlış diyor. Şifre sıfırlamayı veya kullanıcı adımı öğrenmeyi denediğimde de e-postama mesajlar gelmiyor. Yardım edin. Hesapta bir sürü skin var.
  3. E

CS hesabımı satıyorum nerede satabilirim

Bana sat
  4. E

20 bin TL bütçeli hazır sistem önerisi.

https://www.gaming.gen.tr/urun/366331/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  5. E

GAMESATIŞ Güvenlimidir

Bende kardeşimi gamesatış sitesinde gezerken yakaladım annemin üzerine hesap açmış 200 TL bakiyesi varmış bi kaç tane hesap satmış parayıda annemin üzerine karta çekebildiği için çekememiş ben hemen annemin kartıma parayı çekip hesabı komple iznimiz dışında açılmıştır diyerek kapattırdım. Ulan...
  6. E

Bilgisayarım FC 24 Kaldırırmı?

720P'de 50-60 fps civari alabilirmiyim sizce hocam?
  7. E

720P Lowda oynatmazmı hocam
  8. E

Sistem özelliklerim ; İşlemci : Ryzen 7 5700U Ekran Kartı : Amd Readon Graphics (DAHİLİ) Ram : 16 GB 3200 MHz DDR 4
  9. E

Valorant ve Cs oynanmak için toplanmış , bütün ekipmanlar dahil 17K Sistem

Bir arkadaşım bütün ekipmanlar dahil Cs ve Valorant oynamak için itopyadan sistem dizmiş. Sizce nasıl? https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-18252_1-4397_1-10574_1-24672_1-24304_1-24122_1-20320_1-6553_1-10934_1-21434_1-7892_1-11494_1-2738_1-16529_1
  10. E

18 Yaş Altı E-Ticaret sitesi kurabilirmi

Steam hesabı satmak için bir site kurmak istiyorum. 18 Yaş altı için böyle bir şey mümkünmüdür?
  11. E

20-25 K Sistem Önerisi

Merhaba, 25 K bütçe ile bir sistem dizmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  12. E

Mailime biri erişmiş olabilirmi?

değiştirdim. Ps hesabımın şifresinide değiştirdim. Başka yapmam gereken bir şey varmı?
  13. E

Mailime biri erişmiş olabilirmi?

Merhaba biri ps hesabıma erişmiş ve mailime böyle bir kod gelmiş mailime erişilmiş olabilirmi ps hesabını en son 2 yıl önce kullandım.
  14. E

VakıfBank IBAN ile ininal'e para gönderirken referans numarası yazmayı unutmak

Tamam yarına kadar beklemeyi düşünüyorum ilk defa ininal kartına para gönderiyorum açıklamaya referans kodunu yazmak yerine alışkanlıktan sadece "hhhhhh" yazdım :D
  15. E

VakıfBank IBAN ile ininal'e para gönderirken referans numarası yazmayı unutmak

VakıfBank kartı ile ininal kartına havale yoluyla para gönderecektim ancak açıklamaya referans numarası yazmayı unuttum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak en yakın şubeden halledebilirsiniz dedi. Beklersem kartıma para iade olur mu? Yoksa en yakın şubeye gidip paramı iade ettirmeli...
  16. E

Mr. Beast Bedava Valorant Skinimi Dağıtıyor?

Ben girmem denemem zaten sadece merak ettim.
  17. E

Yardım Monitörde "no input Signal" hatası

laptopu televizyona bagladım, görüntü geldi 1701275237 ne anlama geliyor şimdi bu ekran kartı gg mi @Demacia'lı Master Yi
  18. E

Yardım Monitörde "no input Signal" hatası

Merhaba, laptopu normalde hep monitöre bağlı bir şekilde kullanıyordum. Bir anda monitörün ekranı gitti 2 saniye sonra tekrar geldi sonra tekrar gitti ve bir daha ekran gelmedi. Ne yapmalıyım?
  19. E

İtemsatış'dan satın aldığım 1 aylık Faciet plus kullanılmıyo

İtemsatış'dan 1 aylık faciet plus satın aldım ancak kullanılmıyor. Acaba benmi yanlış şekilde girdim neden olmuyor?
Geri