Arama sonuçları: *

• Users: Baseus827
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Bu sistem rx6600 kaldırır mı?

Hocam bundan önceki mesajimi okuyup bir yorum yapabilirmisiniz.
  2. B

Suan ya 3500x/3600 rx580/5500xt bunlarin arasinda gidip geliyoruz ama psu sorun cikartirmi sizce
  3. B

Psu sıkıntı olurmu 580 alırsa w baya fazla diye biliyorum
  4. B

Kuzenle konuştuk zaten 5 aya işe baslarim o zaman en iyisini alırım tek maasla diyor. 5 ay götürsün yeter kafasında. 3500x(baska oneriniz varmi) ve gtx 1650 bu psuda calisirmi? Ve bu degerler iyi mi? gtx1650 icin ikinci el?
  5. B

Hepinize teşekkür ederim bakicaz duruma göre.
  6. B

Psu degisikligi olmadan islemci ve gpu olarak neleri degistirmesini önerirsiniz
  7. B

Kuzenim bilgisayarını biraz yükseltmeyi düşünüyor ryzen 5 5600 ve rx6600 yapmak istiyor ama psu 400w kaldırır mı yada sizin daha iyi önerileriniz var mı?
  8. B

Msi gc300 tetikler bozuldu

Kolun tetikleri bozuldu nası oldu bilmiyorum, dün sağ bugün sol teklemeye başladılar basılı tutulmuyo. Bunu nerde tamir ettirebiliriim yada çözümü olan bir şey mi?
  9. B

Telefon için pasif soğutma?

Zaten trigger takiyorum bide fan takinca hep rahatsiz edici olcak bide onu şarj etmeye falan ugrasmak istemiyom biraz daha arastirim olmadi thermalped arti bakir levhayi denicem
  10. B

A51
  11. B

Metal kılıp baktim bulamadim 2021 cikis telefon
  12. B

Telefon yaz sıcaklarınında etkisiyle çok ısınmaya başladı oyun oynarken. Telefonun arkasına pasif soğutma/jel gibi bir ürün araştırdım biraz ama bulamadım fan kullanmak istemiyorum. Kendim yapsam sizce etkili olurmu termal pad ustune bakir plaka falan koysam bunlari birlestirsem etkisi olurmu...
  13. B

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Sizin yaptiginiz gibi yaptim normal mi kullaniyorsunuz vpnle mi
  14. B

html css kodumu yorumlarmısınız

arkadaki fotoğrafın bozulmaması için daha yüksek kaliteli bir fotoğrafmı kullanmalıyım
  15. B

html css kodumu yorumlarmısınız

şu ana kadar öğrendiğim html css bilgilerimle bir deneme yaptım telefonumdanda baktım görselde biraz bolzulma oluyor gibi nedeni nedir ve kodda neleri yanlış yaptığımı söylermisiniz
Geri