Arama sonuçları: *

• Users: brnk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Benimkide geldi çok ayar yapmadım ama güzel zaten thermalright programı yüklüydü soğutucu için direkt tanıdı sıkıntı yok, kasanın orası boş duruyordu tam oldu oraya. 5k da saçma olmuş fiyat alide falan 40$ civarı olması lazım gümrük yok diye kitliyorlar her şeyi
  2. B

Tavsiye ederim bunlarda iyi 6 reverse 5 tane normal push pull aio yaptım max hız 65 ayarladım çok sessiz oluyor böyle memnunum sıcaklık değerleri üst taraf cam bide cfm yeterli bence
  3. B

Merhaba turzx için 5 küsür vermek istemeyen varsa mantıklı adata desteği yok sanırım ama thermalright kendi uygulamasından ayarlanıyor, o11 vision compact kasa için aldım gelince fotoğraf atarım. direkt link bırakınca gözükmüyor fiyat burdan sepete ekle deyip alabilirsiniz isterseniz 4999 direk...
  4. B

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iı 280 Rgb Multi Compatible Sıvı Soğutma 3.999,00 TL

3 çıktı hocam artık 2. Olabilir :)
  5. B

dareu 950 alacagım yardım

Hocam açtı ben de ingilizce yapınca pcyi. Eyv. :D
  6. B

Vestel Akıllı Uyku Işığı 599TL

Geldi bu gün hocam vestel hızlıymış baya 3 güne zor geliyo normalde buraya kargo, direkt buradaki mağazadan getirdiler. Hoşuma gitti şu an baya bt hoparlör olarak kullanıyorum fiyat artmış bi tane daha alsam mı diye düşünüyordum rengi falan hoş. Teşekkürler tekrar.
  7. B

Vestel Akıllı Uyku Işığı 599TL

Meraktan aldım hocam eyv. :D
  8. B

❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Ben de aldım teşekkürler.
  9. B

🔥İndirim Nike Air Huarache 1349₺ EFSANE İNDİRİM

Ben hep 28cm giyerim bunuda 28 aldım (44 numara) harbi darmış ucu tam oldu yanı dar çorap gibi olduğu için sıkıyor, kardeşime verdim. 2 numara büyük alsam anca olur ama bu sefer ucu boş kalacak saçma gerçekten, hangi ayağa göre yapmışlar anlamadım ip ince uzun olması lazım ayağın 😂 giymeside...
  10. B

İnceleme GameBooster GB-2428FF 23.8" 280HZ IPS

Bi şey bildiğide yok, bildiğini sanıyor. :D Kontrast oranı yüksek olduğunu görmüş bi yerden, renkler iyi diyo ondan. :D Hayatında va panel falanda görmemiştir eminim.
  11. B

İnceleme GameBooster GB-2428FF 23.8" 280HZ IPS

Ahahaha va panelin kalitesine yanamazmış ips renk kalitesi tnle karıştırdın heralde ipsi?
  12. B

🔥İndirim Nike Air Huarache 1349₺ EFSANE İNDİRİM

Ben de aldım vergi falan nerde yazıyor göremedimde 59 lira kargo ekledi sadece, trden gelmiyor mu ürün birde siparişlerimde gözükmüyor şu an ürün ödeme tamamlandıda inş sıkıntı olmaz :D site sanki fake gibi geliyo niyeyse bu nike adidasın
  13. B

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Bu gün ben de öyle yaptım bin tane, 300 tl kar bide steam puan 😂
  14. B

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Valvenin keyfine göre, son sefer bitmek bilmedi. 😃
  15. B

🔥İndirim Trendyol Alt Limitsiz 100'TL Kupon

3 tişört 2 şort aldım evde falan giyerim diye, 420ye geldi 150 tl kuponla. %10da naystan gelir. Kuponsuz fiyatını bilmiyorum ürünlerin ama yine ucuz, geçen tişört almıştım sadece bu fiyata ,teşekkürler. 😅
  16. B

🔥İndirim 3099 TL Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms Curved Freesync+G-Sync FHD Monitör

Denemek için almıştım ghosting yok ama karanlık yerde black smearing dedikleri şey çok gerçi oda ghosting gibi, csde tünele girince falan başım dönüyordu. Haritanın diğer yerlerinde iyidi ama tepkime süresi falan tn var şimdi, fark hissetmedim ona göre. Genel olarak bu fiyata tavsiye etmem tabii...
  17. B

TWISTED MINDS 27 TM27DQI QHD 240Hz RGB NANO IPS MONİTÖR(kullananlar kulübü)

@HamzaÖzel Sağ olun hocam, bu kadar olur fotoğrafta olduğundan fazla gözüküyor zaten. Hayırlı olsun, bu fiyata güzel gerçekten o zaman.
  18. B

TWISTED MINDS 27 TM27DQI QHD 240Hz RGB NANO IPS MONİTÖR(kullananlar kulübü)

Hocam ışık sızması falan var mı siyah ekranda
  19. B

ASUS ROG STRIX Radeon RX 7600 OC Edition 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı

Anlamayı öğren diyorsun senin ne konuştuğundan haberin yok. Ben zaten alacağım-almayacağım diye bi şey söylemedim senin gibi her şeye kullanmadan etmeden bilip bilmeden cahil cahil başkasının ağzına bakıp alınmaz diyenlere lafım. Milyonlar izliyor diye doğru olmuyor söyledikleri.
  20. B

ASUS ROG STRIX Radeon RX 7600 OC Edition 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı

Kardeş ilk önce okumayı sonra başkalarıyla nasıl konuşulur onu öğren asker arkadaşın yok karşında boş yapma falan ne oluyor sen kimsin? Videonun başlığı saçma adamın direkt almayın diye başlık atmış, hazır sisteme şimdi dayarlar 8 gb vramli 4060ları tabii ilk ellerindeki 8 gb kartlar bitsin
Geri