Arama sonuçları: *

• Users: BLueSouL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

❌İndirim Bitti! ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Kullanmanız için kartın elinize geçmesi lazım arkadaşlar. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil size özel alanından veya Halkbank Mobil uygulamamızın Paraf kart kampanyaları alanında yer alan HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da yurt içinden FLY5000 yazıp 3404’e (KKTC için...
  2. B

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

Birkaç kez alışveriş yaptım bu mağazadan ama kalitesini pek beğenmedim
  3. B

FİAT EGEA CROSS 2025

Bence kötü değil croaadan daha pahalı araçlarında malzeme kalitesi ortada 1.6 mjet zaten adını duyurmul bi motor kolay kolay arıza vermez zaten 5 yıl garantin var okonuda için rahat olsun bence bütçeye göre güzel seçim bence yakıtı kağot üzerindeki değerlere bak üzerine 1.5 litre koy aşağı...
  4. B

Sarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Şuan hiçbir şarjlı süpürge kablolunun yerini tutmuyor onun için alacağınız ürünü gırgır gibi düşünün kesinlikle ev temizliğinde işe yaramaz en ucuzu hangisiyse onu alın bence
  5. B

🔥İndirim Defacto 7'li Uzun Çorap Sadece 129 TL!!!

Fiyat iyi çünkü naylon çorap %41 pamuk sadece. Pamuk lu çoraba alıştım %90 pamuk bile kesmiyor artık beni rahatsız ediyor bunu hiç giyemem 😬😁
  6. B

Ps5 hala alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerek

Konsola vereceğiniz parayı başka şeylerden kısmayacaksanız yani maddi olarak sizi sıkıntıya sokmayacaksa alın bence hatta almışken pro modelini alın
  7. B

🔥İndirim Dyson Cinetic Big Ball 2 Süpürge 😱 12.999₺ (Dip Fiyat + 10 Taksit )

Ben aldım valla world karta 9 taksit yaptı peşin fiyatına
  8. B

1 Milyon TL ye aile arabası önerisi

Fuzulev gibi yerlerden araç alıyosanız borç bitene kadar satamıyorsunuz sanırım onun için al sat araçlarından uzak durun binici arabası bakın bence kia mazda gibi markaların kaliteli araçları var tavsiye ederim açıkcası
  9. B

Mobil legend oyun arkadaşı

Kanki en az 50 tane oyun görevlerinden yada şanslı çarktan çıkarmışımdır gerisini ni oyun parasıyla aldım oyuna ilk başladığımda para yatırmıştım sadece star kostümü için onun dışında para yatırmadım pek ben maçım fazla yılımda fazla 8 yıl olmuştur belki daha fazla 1759761846 32 olcak
  10. B

Mobil legend oyun arkadaşı

Merhaba arkadaşlar akşamları stres atmak için bir kaç el oyun oynuyorum ama iyce sinir sahibi yapıyorlar. Zevkine gırgır şamata yapabileceğim birkaç arkadaş arıyorum çok profesyonel değilim uzun süredir bu oyunu oynuyorum ama dediğim gibi akşam dan akşma bir kaç el bazen 3 günde vs tabi güzel...
  11. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Modem olarak kullanabilirmiyim onu yoksa sadece router mu
  12. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

[H3 id='TP-LINK+ARCHER+VR400']TP-LINK ARCHER VR400[/H3] Modem nasıldır acaba arkadaşlar alınır mı? 1200 e falan denk geliyor İnternetim 50 mgbt evde pc yok her şey WiFi ile bağlı hiç memnun değilim modemden sürekli kopma oluyor bazen İnternet var görünüyor ama bir yere girmiyor telefondan WiFi...
  13. B

Ford Kuga - 2023 - 1.5 Ecoboost (benzinli) Alınır mı?

Cherry önermem açıkcası çok kaliteli görünüyor ama öyle değil onun için biraz düşük model başka araç bakabilirsiniz kuga da alabilirsiniz tabi ama aklınızda soru işareti varsa austral önerebilirim mazda xc5. Alfaromeo tonale vs o fiyata varmı bilmiyorum ama benim için öncelik konfor ve görünüş...
  14. B

🔥İndirim 🔥Altınmarka Şeker İlavesiz Sütlü Kuvertür Çikolata 200 Gram 120TL🔥

Şu peynir altı suyu tozu herneyse çoğu üründe var nasıl bi iş anlamadım
  15. B

1M bütçeye araba önerisi

850-900 olarak limiti belirle bence sonra bu fiyattaki araçların temizi zaten 1 milyon olur 1 milyonluk araba ararsan temizi 1.2 m oluyor
  16. B

IPHONE 16E ALINIR MI ?

Bence o paraya değmez sadece işlemci güçlü ama o işlemciyi kullanacak ne ekran var nede kamera verim alamadıktan sonra ne önemi var işlemcinin ikinci el 13 pro daha mantıklı bence
  17. B

Yardım Kargo firmalari Elektronik urun TAŞIMIYOR???

2 yıl önce ptt ile göndermiştim ben laptop hatta sigorta bile yaptırmıştım şuan sistem nasıl işliyor bilmiyorum orayada sorsun bence
  18. B

110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

Tofaşk tabii ki o paraya başka bişi bulamazsın
  19. B

Acer Nitro V15 ANV15-51 i9-13900h rtx4060 fiyati ne olmali?

Bence memnunsan satma klavye ye gelince bitane klavye al bence öyle kullan laptop klavyelerini sevmiyorum zaten çok narin oluyorlar
Geri