Arama sonuçları: *

• Users: dumanke
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Huawei imei kaydı yapılabilir mi ? pura 70 ultra

Huawei yerine honor magic 6 proda alabilirim honor ile ilgili imei kaydı bilgisi var mı belki onuda tercih edebilirim varsa bilinen bi yöntem
  2. D

neden atılmıyor bilginiz var mı xiaomi samsung vs onlara atılıyor
  3. D

Yurtdışından Huawei Pura 70 Ultra cihaz almak istiyorum. Ama imei kaydı yapılabiliyor mu ? Yapılabilirse nasıl oluyo süreci öğrenmek istiyorum
  4. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemcim için ucuz ve sorunsuz 240mm sıvı soğutma önerisi

Anladım tamamdır çok teşekkğr ederim o zaman
  5. D

tek fanlı hava soğutucu ile çift fanlı farkı nasıl oluyor ? Mesela perfan 120h tek fanlı snowman t6 uıltra 2 fanlı sıvı soğutmadaki 120mm ile 240 mm gibi mi farkı
  6. D

Teşekkür ederim sanırım bunu alıcam gibi görünüyo 1678569288 Normalde sıvı düşünüyodum ama şuan havaya karar verdim gibi
  7. D

Ya şöyle kasam micro atx çok yer kaplıyo diye sıvı düşünüyodum kasam asus prime ap201 anakartım asus b450m k ii hava soğutucu uyumlu olur mu bide bilmiyorum çok fazla
  8. D

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim için ucuz 240 mm sıvı soğutucu almak istiyorum ama bütçem kısıtlı önerilerinize açığım. Bütçem 1500 1600 TL.
  9. D

Yardım 500-600 TL Gaming mekanik klavye önerisi

Red Switche karar verdim
  10. D

https://www.trendyol.com/piranha/2345-gaming-7-renk-isikli-oyuncu-klavyesi-p-36755899?boutiqueId=61&merchantId=705713&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:pla_performance_...
  11. D

ne farkı var bluenun biraz bilgilendirir misin
  12. D

Selam herkese 500-600 TL'ye kadar Gaming mekanik klavye almayı düşünüyorum var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
  13. D

Yardım Wifi adaptörüm 5ghz görmüyor

yani diğer cihazları deneyemedim bitek kendiminkini deneyebiliyorum
  14. D

nasıl anlarım modemden kaynaklı olduğunu telefondan ve başka bilgisayardan vs direk nasıl anlarım modemden kaynaklı olduğunu telefondan ve başka bilgisayardan vs direk görüyorum ve bağlanıyorum
  15. D

Kingboss AC1300 Mbps Ping Sorunu

5ghz ağ mı kullanıyorsun yoksa 2.4 mü
  16. D

Selamlar herkese, Kingboss Ac1300 modeli olan bir tane wifi adaptörü aldım. Arada bir 5ghz görüyor ama genellikle görmüyor. İnternetim kablonet neden dolayı olabilir ? Bazı 5g leri görürken benimkini görmüyor yada görürsede arada görüyor.
  17. D

Yardım Kasaya Uygun İşlemci Soğutma

ucu ucuna kurtarıyo yani anladım 240 hava soğutucu olsa kurtarmaz o zaman 1677415235 İlerde yükseltirim diye düşünüyorum
  18. D

Yardım Kasaya Uygun İşlemci Soğutma

Sıvı soğutmada destekliyo fakat kule tipi hava soğutmada ramler hemen işlemcinin yanında o destekler mi ona emin olamadım. Görselden bakabilirsin
  19. D

400 500 tl arası mouse önerisi

Dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum sensörsel hiç bi sıkıntı yaşamadım özellikle aktif olarak çok fazla oyun oynuyorum
Geri