Arama sonuçları: *

1. A

CS2 DÜŞÜK EKRAN KARTI KULLANIMI

Merhabalar çözüm bulabildiniz mi aynı sistemle aynı sorunu yaşıyorum hala
  2. A

Free-sync premium, G-sync uyumu

Free-sync özelliği sadece amd ekran kartları için kullanılan bir teknoloji yani hayır nvidia kartlarda kullanmazsın 1680053611 Yine de pek emin değilim belki laptopda kullanmanın bir yolu vardır.
  3. A

İşlemci/Ekran Kartı Upgrade Tavsiyesi İstiyorum

5600x ile istersen çok az daha üstüne ekleyip rtx 2060 alabilirsin 3050'ye göre güç anlamında farkının az olmadığını söylüyorlar. Fakat bütçen bu ise gayet güzel bir seçim uzun süre kullanabileceğin bir sistem
  4. A

1000 tl altı usb kulaklık önerisi

Acaba satın aldığınız yerin linki var mı? hiçbir yerde satışta bulamıyorum
  5. A

Sorunum sizce ekran kartında mı yoksa Psu da mı?

Psu ekran kartın için yetersiz kalıyor olabilir farklı bir cihazda deneme imkanın varsa denemeni öneririm
  6. A

1000 tl altı usb kulaklık önerisi

Herkese merhaba geçtiğimiz gün kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için arkadaş tavsiyesi ile Razer Blackshark v2 X modelini satın aldım fakat hiç tatmin edici bir kulaklık değildi bu yüzden iade işlemi başlattım. Rahatına yapısına konforuna hiçbir sözüm yok fakat iş oyun kısmına geldiğinde jak...
  7. A

Çözüldü✓ Rx 6600 Düşük gpu kullanımı ve düşük performans

Biraz geç bir dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Ekran kartını garantiye gönderim hiçbir sorun yok diyip geri gönderdiler sonrasında driverları ve windowsun driverlarını baya kurcaladım. Gördüğüm kadarıyla win 10 a gelen son 22h sürümü droplara sebep oluyormuş geri yükledim ve windows update'i...
  8. A

Başka bilgisayarda denicek sistemim yok fakat 2 hafta önce bilgisayarcı tandığımda teste sokmuştum furmak testinde cidden düşük fps alıyordu sanırım 240 civarıydı 1080p 1677490607 İşte normal değerler bunlar fakat buna yakın bir değeri bile göremiyorum
  9. A

Oyunda düşük GPU kullanımı

Çözebildin mi sorunu
  10. A

Birisi 8 gb ddr4 cr 7 2400 mhz crucial çift rank diğeri 8 gb ddr4 cr17 2400 mhz kingston tek rank
  11. A

D.O.C.P kullanılamıyor bu yüzden elle yükselttim Driverları denedim fakat bir şey değişmedi Chipset kurulu Cs go da fps_max dememe gerek bile kalmıyor zaten 300 ü göremiyorum
  12. A

Az önce format attım ve yeni kurulum yaptım cs go deniyeyim dedim fakat droplar devam ediyor ayrıca 200 fps alıyorum en fazla cidden yıldım şu olaydan
  13. A

Kurdum hiçbir şey değişmedi hala aynı 1677431923 Ekran kartımın sorunlu olduğunu düşünmeye başladım her şeyi denedim hala aynı sorun devam ediyor 2 ay oldu nerdeyse
  14. A

hem drop durumu var hem gpu kullanımı hiçbir zaman yüksek yüzdeleri görmüyor. Ayrıca neredeyse her oyunda bu sorunu yaşıyorum yaşamadığım oyunlarda mape göre değişkenlik oluyor yani sürekli drop var
  15. A

Oyun modlarını değiştirip denedim çok az bi fark oldu 10-15 fps kadar şu an standartda
  16. A

ayarlar oyun içinde gösteriyorum videoda, farklı bir psu ile de denedim sonuç değişmedi
  17. A

evet güncel bios update chipset ve gpu driverları kurulu
Geri