Arama sonuçları: *

• Users: SaMeat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

FPS monitör tavsiyesi

Beni aşar hocam zaten şu anki monitörüm 75hz 5ms bunun yeteceğini düşünüyorum sadece fiyatı açısından iyi midir? piyasa bilgim çok yok
  2. S

FPS monitör tavsiyesi

Merhaba gençler, yeni bir monitör almak istiyorum. Bütçem 9 bin TL geçmesin. Aklımda var bir tane 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye sizce bu model nasıldır? 8 (6 bit + FRC) bit oluşu şüphe düşürdü içime
  3. S

Creality Ender 3v3 plus vs Bambu lab A1 Combo

3D yazıcı işine başlamayı düşünüyorum aklımda 2 marka var ama karar veremediğim konu renkli baskı. Ender-3 v3 plus alırsam parça parça basmam ve ya boyamam lazım. Bambu alırsam da renkli baskıdan çıkan çöp flamentler israf oluyor. Bilen arkadaşlar renklendirme konusunda bilgilendirebilir mi ...
  4. S

Bir uygulama açıktan sonra uygulama ve görev yöneticisi çöküyor

Ben windows 11 kullanıcısıyım ve format atmadan önce sıkıntısız kullandığım uygulamarda dahi sorun yaşamaya başladım. Örneğin Brave tarayıcısını açıyorum açıldıktan sonra donuyor kalıyor, o donunca görev yöneticisini açıyorum o da yanıt vermiyor hatası veriyor. Bunun yüzünden 2 kez farklı iso...
  5. S

Bilgisayarı uyku moduna alınca kasa kapanmıyor

Bilgisayarı normal kullanmadığım zaman uygulamalarım kapanmasın diye uyku moduna alırdım bu son zamanlarda uyku moduna girmemeye başladı ayrıca uyku moduna bastığımda yeniden açamıyorum 1724671714 Yok hayır hocam attığım videodaki gibi bassamda etki etmiyor kasa çalışıyor ama bilgisayar açılmıyor
  6. S

Dostum hiç bir şekilde reaksiyon vermiyor pc monitörle alakalı olduğunu sanmıyorum
  7. S

Sorunu anlayamadınız sanırım şu şekil uyku moduna girince bidaha açılmıyor
  8. S

Arkadaşlar sorunum başlıkta yazdığı gibi bir süre baktıktan sonra bilgisayarı uyku moduna alıyorum ama kasa kapanmıyor ayrıca tekrar açmak istediğimde klavyeye falan basınca hiçbir şekilde açılmıyor kasadan kapatıp açmak zorunda kalıyorum. (Kasa kapanmıyor monitör kapanıyor ve ekipmanlar...
  9. S

steam forza horizon 4 açılmıyor.

Aga sen harbi diyorum kurtarıcım oldun mavi ekran yiyordum sinirlendim silicektim hallettim senin sayende
  10. S

DNS sorunu yüzünden bazı siteler açılmıyor

Merhaba, ben Kablonet kullanıyorum ve bazı sitelere girerken problem olmuyor ama mesela torun sitesine girdiğimde dns hatası veriyor telefonumda da aynı sorun var mobil veri ile girilebilirken wifi ile giremiyorum bunun sebebi nedir teknik destek ile iletişime mi geçmeliyim ?
  11. S

Amd Software Adrenalin ekran bölümü yok

sanırım ekran kartım desteklemiyor
  12. S

Amd Software Adrenalin ekran bölümü yok

Merhaba, Amd Software Adrenalin 24.1.1 sürümünü kullanıyorum. Ekran kartımda rx570 valorant'da renk ayarı için olsun başka bir iş için olsun ekran bölümünü bulamıyorum. Ekran kartım mı deskteklemiyor ?
  13. S

Amd Software sıkıntısız sürüm önerisi

Merhaba, benim ekran kartım Rx570 ve driverin 23.11.1 (Son Sürüm) sürümünü kullanıyorum ama hiçbir yerde 'Ekran' sekmesi ve bazı ayarlar bulunmuyor. Ekran sekmesi nerde bilen varsa yardımcı olabilir mi ya da ekran kartıma uygun sürüm nedir ?
  14. S

World Of Trucks hesabımın Gmail'ini sildim giriş yapamıyorum

Ben world of trucks bağlı hesapla Truckers MP oynuyordum sonra yan hesaba geçtim bir 5dk, işim bitince geri hesabıma geçtiğimde hata aldım Gmail bulunmuyor diye sonra o hesabın Gmail'ini 1 ay önce sildiğimi hatırladım. World of Truck'a nasıl e-postayla talep açıp kanıtlayabilirim?
  15. S

Monitörün fişi patladı

Merhaba, normalde monitörümü 3lü prize taktığım zaman ufak kıvılcımlar çıkıyordu ama dikkat etmedim. Bugün ise taktığım zaman pat diye ses geldi ve patladı yanık kokusu gelmeye başladı şartel attı. Benim 1 haftalığına şehir dışına çıkmam lazım. Gelince akım korumalı 3lü priz almayı düşünüyorum...
  16. S

ekran kartım 8gb ama vram 128

monitörüm arızalı serviste bir süreliğne tv kullanıyorum monitör yerine ondan olabilirmi acaba donanımdam fazla anlamıyorum.
  17. S

ekran kartım 8gb ama vram 128

Merhaba, rx570 ekran kartı kullanıyorum dxdiag'da baktığımda 8gb toplam bellek gözüküyor ama vram iste 128 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir veya bir sorun yaratır mı ? (bide kasamda kullanılan 2 ekran kartı var herhalde görev yöneticisinden bakıldığında GPU 0'da intel(R) UHD Graphics 730 var)
  18. S

Televizyon açılınca gri ekran veriyor ve kumandası çalışmıyor.

Sunny marka 2016 tv açınca altta hangi hdmı da olduğu yazan siyah ekranda donuyor ne kumandası çalışıyor ne kapanıyor anca fişini çekince kapanıyor. ve tvyi açmanın tek yolu birçok kez fişi tak çıkar yaparak denemek en sonunda açılıyor ve bir süre sonra tv çalışmaya devam etsede kendi kumandası...
  19. S

Çözüldü✓ B560mh anakartlı sistem alınır mı ?

Merhaba, ben bu sistemi almak istiyorum fakat B560mh ana kart modelinin türkçe kaynak bir incelemesini bulamadım. Sizce bu sistem için uygun bir anakart mıdır ? https://www.gamegaraj.com/urun/energy-3t-10/
Geri