Arama sonuçları: *

• Users: r3sta
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. r3sta

🔥İndirim ALİEXPRESS İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ ( Benim Seçtiklerim )

birden çok ürün alınabiliyor mu?
  2. r3sta

NZXT N7 Z590 Black 3.811 TL

Bu üzdü ama belki kargolarsın abi bana bi kulaklık umudumu kesmedim daha😂
  3. r3sta

🔥İndirim Gp-447 Gamepad 329 TL

usb mi ?
  4. r3sta

NZXT N7 Z590 Black 3.811 TL

Sabırsızlıkla bekliyorum tam corsair void elite siparişini veriyordum çok iyi oldu 1 haftadır araştır araştır canım çıktı umarım ihtiyacı olanlar alır benim gibi.
  5. r3sta

bm800 bu mikrofon alınır mı

Hocam kesinlikle şart... Ben phantom power aldım yanında 7.1 usb ses kartıyla geldi şu 30 lira olan ucuz dönüştürücüyle. Mikrofonun çalışabilmesi için 48v phantom power veya phantomlu ses kartı şart yoksa ses alamazsın. 1 hafta boyunca o ses kartıyla sorunsuz kullandım fakat yine de çok fazla...
  6. r3sta

HP OMEN 800 MÜ HP PAVİLİON 600 MÜ

aldın mı
  7. r3sta

HP Pavilion Gaming 600 50mm kulaklık (4BX33AA)

525 TL olmuş baya bi hortlatıyorum ama uzun süre kullanımdan sonra ne düşünüyorsunuz almalı mıyım? Gamepower jin kullanıyorum kafama baskı yapıp başımı ağrıtıyor bunun rahatlığı ve ses kalitesi nasıl?
  8. r3sta

last voice set alabilirsin set halinde uygun bence
  9. r3sta

Sıfır Arctis 1 Alayım mı?

başka bi alternatif yok inan... fiyatlar çok saçma katılıyorum
  10. r3sta

BM800 kullanıcısıyım sesi çok güzel fakat... ses kartsız kullanamazsın haberin olsun ikinci el ses kartları 1000TL civarında ses kartsız kullanmaya çalışırsan iğrenç bi ses alırsın ve her problemi yaşarsın.
  11. r3sta

Arctis Nova 1 incelemelerini izledim arctis 1 den çok çok daha konforsuz olduğu ve mikrofonunun gerekli ayarlarla anca iyi olabildiğini gördüm kararsız kaldım açıkcası. Kulaklar hoparlöre değiyormuş eski konforu yokmuş. Benim için konfor aşırı önemli. İkinci el bulabilseydim direkt alacaktım...
  12. r3sta

Bu bütçe civarında ne önerebilirsiniz? Bayadır gamepower jin kullanıyorum kafama baskı yapıp çok ağrıtıyor kulaklarım da aynı şekilde 1677452602...
  13. r3sta

Dostlar bu fiyat ve kalite bandında alınır mı? Nacizane tavsiyelerinizi bekliyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B07PS3Y5BY/ref=asc_df_B07PS3Y5BY1631197980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07PS3Y5BY&linkCode=asn
  14. r3sta

Razer Blackshark V2 X alınır mı?

takip
  15. r3sta

Corsair Void Elite Stereo alınır mı??

takip
Geri