Arama sonuçları: *

• Users: Slyexty
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Slyexty

Kasamın fanları çalışmıyor, yeni almayı düşünüyorum

kasamı pek beğenmiyorum, msi'ın baya kötü bir modeli hem aldığım günden beri sürekli bir sorunu var. ledleri bozuldu ilk sonrasında ön fanı bozuldu ardından arkadaki fan bozuldu. değişmesi daha iyi diye düşünüyorum. görüntü olarak da değişiklik istiyorum biraz. 1777112341 Bu şekilde yapabilirim...
  2. Slyexty

fiyatı uygunmuş bunuda alayım teşekkür ederim. 1777111972 En son bu konularla ilgilindiğim zaman mesh kasa almak öneriliyordu hala en iyi kasa tipi mesh kasalar mı?
  3. Slyexty

işlemcinin kendi fanı var onun dışında sıvı soğutma vb. yok
  4. Slyexty

harici soğutucum yok termal macun 10 ay önce değişti en son 1777111631 lol valorant gibi oyunları bazen oynuyorum harici bir oyun oynamıyorum o sebeple şuan gerekli görmüyorum ileride belki yükseltirim veya bilgisayarı tamamen yenilerim 2-3 yıl daha bu bilgisayarı kullanmak istiyorum bu sebeple...
  5. Slyexty

Şuan opera gx'de 4 sekme açık altta steam açık başka açık bir şey yok bilgisayar yanıyor. Neden olabilir bilmiyorum fanların açılmıyor olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
  6. Slyexty

Teşekkür ederim, fan sayısı biraz az geldi gözüme uzun zamandır uzağım bu alana ama şuanki kasamda 2 fan var yeterli gelmiyordu fanlar çalışırken. Monitörü beğendim biraz daha araştırdıktan sonra belki bunu alırım. Öneriniz için teşekkür ederim.
  7. Slyexty

merhaba 4 yıldır kullandığım kasamın 1 fanı 2 yıldır çalışmıyordu bugün fark ettiğim üzere artık hiçbir fanı çalışmıyor. Kasamı değiştirmek istiyorum sizce ne alabilirim. Ayrıca yanına monitörde almak istiyorum toplam bütcem 15bin tl hem kasa hem monitör almak istiyorum. Keyfi olarak valorant...
  8. Slyexty

Yeni aldığım Flash belleğin içerisine dosyalar siliniyor ve kısayol oluşturuyor

Evet kaspersky virus bilmemne tool kvrt diye kısaltıyordu
  9. Slyexty

Chatgptnin yaptırdığından biraz farklı hemen deniyorum bilgilendireceğim 1765965823 Şuan flasha dosya oluşturabiliyorum çok teşekkür ederim
  10. Slyexty

Tam tarama seçeneğini seçtim kasperskyda 35dk civarı sürdü
  11. Slyexty

Şuan virüs tarama ile ilgili kısmı kaspersky ile yaptım ve diskpart ile ilgili kısımlarıda yaptım (chatgptnin verdiği komutları yazarak yaptım) disk biçimlendirme geldi biçimlendirmeyi yaptım ama hala aynısı devam ediyor
  12. Slyexty

Bunu chatgpt yaptırdı sonrasında düzelmedi ürünün hatalı üretildiğini söyledi chatgpt ama emşn olamadım buraya sormak istedim. Ürünü perşembe günü satın almışlar paketi şuan mevcut değil fişi var ama paket olmadan iade yada değişim yapılır mı bilemedim
  13. Slyexty

Pcde görünürde bir sorun yok ama flasha atmam gereken evraklar var bir türlü yapamıyorum bunu çözemez miyiz 1765964163 Farklı bilgisayar yok maalesef internet kafe vb biyere götürsem yapabilirler mi acaba
  14. Slyexty

Deffenderda bişey çıkmıyor virüs programında da çokmadı flashta sorun sadece sanırım başka flashlarda sorun yok bunda böyle oluyor 1765963549 Denedim ama pek işe yaramadı virüs programlarını pcde aktif çalıştıramıyorum muhasebe programları çalışmıyor düzgün şekilde
  15. Slyexty

Merhaba, A101den sandiskin 64gb flash belleğini aldım ofiste kullanılması için ama flash belleğin içerisine dosya atamıyoruz Trojan:BAT/KillWin!AMTB uyarısı geliyor defenderdan ChatGPT yardımıyla formatlayıp biçimlendirme tarzı işlemler yaptım ancak bir etkisi olmadı. Ne yapabilirim?
  16. Slyexty

Ram frekansı yükseltme ve siyah ekran

Bios pilini söküp takmayı denedim düzeldi şuan
  17. Slyexty

Göremedim işaretleyebilir misiniz
  18. Slyexty

1763151659 1763151689 Ek olarak gönderdim fotoğraf
  19. Slyexty

Tamamdır kasayı açayım bi dk
  20. Slyexty

Bilgisayarı normal kapatamıyorum 1763151134 Teknik bilgim pek yok yanlış bir şey yapmak istemem 1763151152 Buna bakayım internetten sağolun
Geri