Arama sonuçları: *

• Users: efmusbal
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. efmusbal

Windows 10 yükleniyor ekranında takılı kalıyor

hdd hocam ve 2 ayrı disk ile denedişm ikisinde de aynı sonuç.
  2. efmusbal

Windows 10 yükleniyor ekranında takılı kalıyor

Bilgisayarımda yükleme ekranında takılma sorunu olduğu için temiz bir formak atmak istedikm. Fakat ilk kurulum aşaması tamamlandıktan sonra Windows logosunda takılma ve mouse imleci sorunu oldu. İmleci hareket ettirebiliyorum.
  3. efmusbal

Uncharted 4 giriş ekranında kalıyor

Oyunu başlatıyorum ve sürekli bu resimleri gösteriyor. Yarım saat bekledim ama ilerleme olmadı. Ne yapabilirim?
  4. efmusbal

Valorant 2. el bilgisayar donanım banı

Nereden öğrenebilirim. 1677921843 Bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
  5. efmusbal

Alalı 2 ay olduğu için iadeye pek sıcak baktığını düşünmüyoru. Ticket la falan çözen olmadı mı hiç?
  6. efmusbal

2 ay önce uyguna bulduğum için 2. el pc aldım. GTA Online dışında çok fazla online oyun oynayan biri değilim ama arada arkadaşlarımla eğlenmek için valorant cs gibi oyunlar oynuyorum. Geçenler valorant oynamak için indirdim vE açmaya çalıştığımda VAN 152 hatası aldım ve hesabım kalıcı ban yedi...
  7. efmusbal

14-15 Bin arası sistem.

Teşekkürler hocam.
  8. efmusbal

14-15 Bin arası sistem.

Hocam monitör dahil demiştim.
  9. efmusbal

14-15 Bin arası sistem.

Şuanda elimde ryzen 5 3500x rx5700 li sistem var. Bu sistemi yükseltmek için bugün satacağım. Üstüne ekleyip monitör dahil 14-15 arası (biraz geçebilir) bir sistem almak istiyorum. Çoğunlukla valorant apex tarzı oyunlar oynuyorum ama arada hogwarts legacy GTA V Elden ring tarzı oyunlarda...
Geri