Arama sonuçları: *

• Users: Gokberkkrbg
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

James Donkey E20 Epic 200hz 0.5ms VA Panel Kullanan varmi

Merhabalar kendi monitorumu 2.5kya satacağım üzerine koyup bunu almak istiyorum her türlü oyunu oynuyorum ağırlıklı olarak valorant ama hikayeli oyunlarda oynuyorum büyüklüğü ve yenileme süresi hoşuma gitti kullanan veya bu fiyat bandında daha iyisini tavsiye edicek varmi...
  2. G

Uzun süreli takılma sorunu ve bilgisayarcının bilgisizliği

Merhabalar, Ryzen 5 5600 rx 6400 Msı A320M PRO 2X8 16 GB RAM CRUCİAL 240 GB SSD bilgisayarı aldıgımdan beri 3 kere tamire gönderdim her seferinde farklı bir şey dendi bir seferinde anakart parçası değişti birinde işlemci değişti şu an ki işlemcimi performansı arttırsın diye yükselttim İlk arızaya...
  3. G

GARİP FPS DROP SORUNU

Ryzen 3 4100 Rx 6400 2x8 GB 3200mhz ram Arkadaşlar merhabalar sistemim bu şekilde yaklaşık 3 haftaya yakındır yeni bir sorundan şikayetçiyim. Bilgisayarımda CS:GO oyununu açıyorum ve sürekli olarak nerdeyse anlık donmalar yaşıyorum 10 15 saniye geçmiyor bu sorun 3 hafta öncesine kadar yoktu bir...
  4. G

Fps Oyunlari icin Mouse Önerisi

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Hâli hazırda kullandığım mousem 2 gün önce bozuldu şu an idareten bir mousem var ancak genelde fps oyunları oynadığım icin şu an ki mousem işimi görmüyor.Sizden max 350 liraya kadar fps oyunları icin mouse önerisi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler.
  5. G

Polis baskini tehditi

Hâli hazırda üzerine iftira atacağı hicbir suçun muhattabı olmayacagim icin sorun yok Biliyorum ama yinede insanin evine polis gelmesi korkutuyo beyler
  6. G

Polis baskini tehditi

Arkadaşlar herkese merhaba. Dün gece valorantta çocuğun birisi boş flame atti tartışma cıktı derken obez mobez dedi bende instami vereyim obezmiymisimgot bakiym dedim. Çocukta ismimi soy ismimi alıp yarin evine polis yollaticam frlan dedi.Bende ister istemez tedirgin oldum bu panel muhabbetleri...
  7. G

Cift kanal bellek fps

Geil evo spear 3200 mhz cl 16 islemcim apu degil ryzen 3 4100 rx 6400 sistem var 1677761370 Arkadaşlar droptan kastım şu 144hz monitörüm var anlık skiller kullanildiginda fpsim 160 170den 100e kadar düşebiliyor ram bu düşüşü azda olsa etkilermi?
  8. G

Cift kanal bellek fps

Arkadaşlar bende şu an mevcut bir 8gb ram var hikayeli oyunlarda 16gb ramin fps arttırdığını biliyorum ancak ben Genelde valorant lol gibi oyunlar oynuyorum simdi bir 8gb daha almayı düşünüyorum ama kafamda birkaç soru var.Mesela çift kanal yapmam valorantta yaşadığım anlık fps düşüşlerini...
Geri