Arama sonuçları: *

• Users: arifdgc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

2022 Bmw 320i G20 İlan Önerisi

3 yıllık araç normal kullancıı senelik 20 bin biner 60 binde olması gerekirken 130 binde araç aşşırı binilmiş
  2. A

Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

golf çünkü yeni kasalar dolu geliyor nispeten eskisine göre. Life da ambiyans ,koltuk ve direksiyon ısıtma, güvenlik asistanları falan yine dolu bi araç eskisine göre style alırsanız o baya dolu iq led farlar cam tavan yarı deri vs. 1.0 e tsi 100000 kmden itibaren alternatör sorunu var 100 150...
  3. A

Segway F 3 Pro Bu Dönemde Alınır mı?

o zaman alınır nakit alacaksan sıfıra yakın olanları güzel paralara satıyorlar 32 33 liraya
  4. A

Segway F 3 Pro Bu Dönemde Alınır mı?

menzili dert etmeyeceksen alınır kışın ekstra menzil düşüyor ayrıca reklamında dedikleri gibi 75 80 gitmiyor 40 giderse çoğu kişi şükrediyor spor modda.Spor modun altı çok yavaş kalıyor ama genel olarak güzel alet oyuncak gibi
  5. A

Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

dolar euro tutuluyor devlet tarafından en mantıksızı o.Altın bile daha iyi.
  6. A

Skoda Fabia 2023 (Aralık 2023 De Sıfır Olarak Alındı) Premium Paket

1500 ilan açıp 1440 1450 civarına bırakırım diyorsanız ederi gözüküyor bir de o kadar çok yakıyor mu hocam 1.0 tsi
  7. A

1gbps İnternet Fakat İndirme Hızı Çok Yavaş.

steam türkiye sunucularına bağlı olduğunu kpntrol et istanbul ankara arası geçiş yap bir speedtest hız testi yaparken turkcell sunucularını seçtirme başka bir sağlayıcının sunucularını seç gerçek hız çıksın 1790171317 kablonda da sıkıntı olabilir belki
  8. A

X'te Biriyle Kavga Ettim Bana Adresimi İsmimi Vs. Yazdı Geliyorum Dedi

e ben bunları biliyorum zaten yaz
  9. A

Yıllardır İçimde Taşıdığım Yükler

bir stres iki yediklerine dikkat et en çok yediklerin etkiliyor sivilce cildin yağı boşaltması oluyo yağlı ve şekerli kesinlikle uzak dur en azından 1 ay farkı görürsün kafaya takma
  10. A

40 Bin TL Bütçeye Acer Nitro V RTX 5050 Alınır mı?

ikinci el 4060 lı nitro 16 vs denk geliyo onlara yönelebilirsin sıvımetal soğutmalı
  11. A

Onvo Ov 013 X Plus. Çok Dik Bayırda Nasıl İnmeliyim Balata Ömri Açısından?

ön arka freni dengeli şekilde sıkman lazım çok yokuş varsa mecbur balatalar biraz daha hızlı biter yapacak bir şey yok pahalı değil zaten balataları
  12. A

Bist Gündem / Spk Tarafından Alından Tedbir !

daha bir iki hafta öncesine kadar terayı yere göğe sığdıramıyorlardı yok şöyle büyük yok bu para bitmez sonuç ilk günden temerrüt. Yani kağıttan kaplanmış terada şişirilmiş bir balonmuş 800 milyar olan varlık 8 milyar olarak fiyatlanmazsa öpüp başlarına koysunlar
  13. A

Yardım Golf 8 1.0 Etsı Life , Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var mı?

evet life da bile koltuk ısıtma ambiyans gibi dolu dolu geliyo
  14. A

20 30 k kmde yolda kalan duymadım genelde 80 100 arası oluyor https://andcetin.com/#reviews bu siteden genel sorunlarını dinleyebilirsiniz and hocadan. ama her sorun yaşanacak diye bir şey yok başınıza gelmeyedebilir
  15. A

e tsi dan ötürü 100 150 bin lira civarı masraf çıkartıyor 80 100 bin arası , golf 7,5 dan iyi olduğu konular yalıtım ve teknoloji(hayalet ekran güvenlik donanımları vs) kötü olduğu konular malzeme kalitesi geriye gitti genel olarak çoğu yer piano black ve ekranlarda kapanma , ışıkların...
  16. A

Bu Klimayı Önerir Misiniz?

daikin güzel ama bu paraya değmez 30 bin civarına düştü bilindik markaların 18 liği baymak bosch vs
  17. A

16 Yaş İçin Başlangıç Motoru Önerisi

yılbaşından önce alabilirsen eğer senin için çok daha iyi olur en azından babanın falan üzerine alıp sonradan kendi üstüne alırsın yaş dolunca. Çünkü yılbaşından sonra ciddi zam gelir. Aralık ortası gibi 9 12 taksit ve uygun fiyatla veriyolar genelde. Motor olarak tvs raider 125 öneririm...
  18. A

Yeni Alınan iPhone 17 İos 27'ye Yükseltilmeli mi?

hocam evet iphone 17 çok ısınıyor reels kaydır 10 dk ısınıyo , kamerayla 3 5 çekim yap ısınıyor , mobil veride yarım saat kullan ısınıyor gerçekten berbat olmuş o konuda. Isınınca da pili sömürüyo diğerlerinde böyle mi bilmiyorum ama son model iphoneda olmamalı böyle bir sorun ios 27 de...
  19. A

70-75 Bin TL Laptop Önerisi

evet aşırı pahalı ama böyle sürmez herhalde illaki düşer
  20. A

70-75 Bin TL Laptop Önerisi

Acer Nitro 16S NH.QXJEY.002 R7 AI-350 32GB 1tb RTX5060-8GB 16'' WQXGA 180Hz Dos https://app.hb.biz/3TgffehjFwO1 16s olacakmış ben 18 demişim
Geri