Arama sonuçları: *

• Users: furkan2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

var bizzat denedım
  2. F

Hocam monitör ahım şahım değil bence ama ben sizin attığınız fotdaki olayı hiç yaşamadım sadece youtube da kalitesizlik yaşadım o ayrıca birde sıkışmış piksel vardı başka bir sorunum olmadı.
  3. F

Kablo da sorun olduğunu biliyordum hemen yeni kablo siparişini verdim.
  4. F

çok garip bende hiç olmadı 1 defa bile.
  5. F

LENOVO 67B7GACBTK LEGION R25I-30 24.5 Alınır mı?

Hiç bilmiyorum sanırım kronik.
  6. F

bencede mesela bende standby olayı hiç olmadı ışık sızması da veya ghost filanda ama dediğim olay var ve 3 gün sonrada sıkışmış piksel çıktı sorun bu. 1702840069 ama oyunlar yağ gibi cam gibi görüntü hikayeli oyun oynayan birisiyim efsane görüntüler ortaya çıkıyor.
  7. F

eklerim tabi ama telefonum çok eski malesef anlaşılmaz evet youtube de oluyor , mecbur 4 k izliyorum destekleyen videoları şükür netim fiber.
  8. F

knk tamamen şans ben hiç standby mode olayını yaşamadım ama youtube pikselleşme var sadece.
  9. F

Lenovo Legion R25i-30 youtube videoları kalitesiz

onlar zaten ayrı bi kafa yapacak bişe yok
  10. F

Sakin knka sakin ben şöyle teselli ediyom kendimi oyun performansı baya iyi sadece piksel siyah ekranda çıkıyor süreklide kalabilirdi. yapacak bişe yok yoksa yumruk atılır yani .
  11. F

Bilmiyorum knk ta kafaya taktın mı çıldırıyom gerçi benimkisi çok küçük senin piksel biraz büyük. 1702650127 Hocam kablo gelince sizden haber bekliyorum mutalaka.
  12. F

Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah...
  13. F

oyun için alcaksan kesinlikle al ama dizi film için asla önermem.
  14. F

Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.
  15. F

iade tabii ki ilerde panel sorunu olabilir.
  16. F

Evet bende dp kullanırım gsync için fakat hdmı ile bağlayıp deneyın bi farkı görün youtube da bariz netleşme oldu.
  17. F

Hdmı varsa deneyin mutlaka gözle görülür fark oldu bende. 1702385954 Bu arada tekrardan dp ile bağlayıp denedim yine bulanıklık var fakat bu sefer sadece siyah ve grı sahnelerde oluyor, izlediğim video ise 1080p kalitede.
  18. F

Sanırım öyle yapacağım ama iade pek düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok bunda gelende olursa çıldırırım.zamanında ışık sızmasından çok sıkıntı yaşadım.
  19. F

Arkadaşlar 4060 var Dp ile bağli hâlâ youtube da görüntü bulanık. Fakat bi durum farkettim 1.4 Hdmi ile bağlayınca bulanıklık gidiyor çok garip ve saçma acaba farkli dp kablosumu alayım
  20. F

arkadaslar a750gl kablolari cok karisik el atin

Istersen tv varsa bi dene
Geri