Arama sonuçları: *

• Users: EmreParan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım HP 17-cn0016nt Laptopa Harici RTX 2060S Takabilirmiyim?

HP 17-cn0016nt Laptopa Harici RTX 2060S Takabilirmiyim?
  2. E

güvenilmedik bir alışveriş yapacağım

ibana atacağın için bir şey olmaz
  3. E

Packard Bell Easynote TJ65 Laptopa işlemci ve ekran kartı önerisi

elimde işlemcisiz bu laptop var eski işlemcisi Intel Core T9600 vardı daha iyi bir işlemci önerisi birde harici ekran kartı takıcam normal ekran kartı gt 240m teşekkürler bayramınız mübarek olsun
  4. E

Hangisini Almak Mantıklı?

hocam overclock yapıcaksanız Gigabyte B550 Gaming x v2 alınabilir eğer yapmayacaksanız Asus Prime alınabilit
  5. E

Ryzen 7 7800x3d Anakart önerisi.

Asus Prime X670
  6. E

Windows 10'mı 11'mi Windows 11'e geçmek istiyorum .

hocam zaten windows 10 win 11 den daha iyi sistemin zaten düşük zorlamaya da gerek yok
  7. E

Çözüldü✓ Telefon Klozete Düştü ve Kendi Kendine Reset Atmaya Başladı

nasıl oluştu kanka 1703699644 vallaha pirinç kurtardı gene götürdüm telefoncuya açtı içini bi problem yok dedi oksit falan yok
  8. E

Yayın Için Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

Marka yoksa 700w gayet yeterli
  9. E

1400 tl ye ryzen 7 2700 Alınır mı??

3600 daha başarılı ancak fiyatına göre alınabilir
  10. E

Yayın Için Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

Hocam Power'ı değiştirmeni öneririm 2 arkadaşımdada sıkıntı çıkardı
  11. E

A960M MV Anakarta R7 240 Takdığımda Açılmıyor

A960M MV Anakarta R7 240 Takdığımda Açılmıyor.R7 240 PCIe 3.0 iken anakart PCIe 2.0 ama araştırdığımda çalışır ama PCIe 2.0 gücünde çalışır diye okumuştum
  12. E

15k Civarı Telefon Önerisi

Snapdragonlar daha iyi doğru ama mediateklerin bazıları note 30 gibiler daha f/p kısımda kalıyor bana göre
  13. E

Tercüman İş Bilgisayarı Önerisi

kasa olacak 0 olursa iyi olur 6000'i aşabilirim 1690016672 hocam siz en azından oyun oynayabiliyorsunuz ben ddr2 ve gt 240mle olmuyor
  14. E

ben kendim infinix s5 pro kullanıyorum yaklaşık 2 yıl oldu alalı oyun performansı vs. gayet iyi infinix note 30 denedim benimkinden çok daha iyi oyun'da ısınma derdi vs hiç yaşamadım
  15. E

İnfinix Note 30
  16. E

Mafia Trilogy aldım iyi mi yaptım?

değer hem de nasıl değer eğer indirimlerde aldıysan daha da iyi 1. ve 2. oyun müthiş ancak 3. oyun rezalet
  17. E

Tercüman İş Bilgisayarı Önerisi

Trados-Office-Memoq-Abby FineReader gibi uygulamalar kullanılacak ram minimum 16gb olursa sevinirim teşekkürler
  18. E

Steam'de elimde olan oyunu serisiyle alsam onun fiyatı sayılmadan alabilirmiyim?

onun yerine mafia 3 ü 30 saat yapıp kaliteli bir şey yapsalardı ve mafia 1 en az 30 saat olmalıydı
  19. E

Steam'de elimde olan oyunu serisiyle alsam onun fiyatı sayılmadan alabilirmiyim?

vitoyla ortak olduğum kısımdayım delirecem git alt mevkideki adama tek at git onun aynı mevkideki adamı öldür sonra git ana adamın mekana adamları öldür adamı al q ya bas ya ekibe al yada kes oyun bundan ibaret bunu sevenler nasıl seviyor anlamış değilim deneyeceğim bitirmeyi bitiremezsem mf2...
  20. E

o zaman param olsaydı direkt trilogy alıcaktım ve mf3 crack hiç bulamadığım için buraya yöneldim 1688329893 nabalım 150 tl gene uyguna geliyor ama :D sadece ilk ikisini aldığımda daha pahalı geliyor 1688329993 mf3 kaç saat biliyormusun hocam 6 saat anca dayandım
Geri