Arama sonuçları: *

• Users: Ali ZABUN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Dualboot yaparken siyah ekran sorunu

Windows 10 kullanıyorum ve 2. işletim sistemi olarak da ubuntu 22.04.05 kurmaya çalışıyorum. Usb yi hazırladım rufusladım bu işlemlerin hepsini yaptım boot managerden seçtim usbyi sonrasında "try or install ubuntu" yu seçtim sonrasında siyah ekranda kalıyor yükleyemiyorum safe versiyonunu da...
  2. A

İşlemci ve ana kart tavsiyesi

şimdi buldum https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-cooler-master-masterbox-lite-5-500-w-mcw-l5s3-kwna50-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,100057025.html kasam buymuş
  3. A

anladımm kasanın durumu önemli yani, etrafında vs. modeli de yazmıyor ki kasanın :(
  4. A

kasa konusunu hiç bilmiyorum ama cooler masterın eski bir kasası yani ben almadım kasayı modeline nereden bakabileceğimi de bilmiyorum :/ önemi var mı ki? işlemci önerin için ise tam olarak ne farkı var peki? 1742568925 Şu an mevcut olandı ama siz yine de tavsiyenizi yaparsanız sevinirim...
  5. A

ddr5 olmalı mı peki? birazcık göz ucuyla baktım fiyatları epey tuzluydu, https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-siyah-ddr4-3600mhz-cl18-16gb-1x16gb-single-18-22-22-42-1-35v-f4-3600c18s-16gvk-pm-HBC000036J85W?magaza=Hepsiburada bu ramden 4 adet neredeyse 0 şeklinde elimde var şu an ddr5 e...
  6. A

Sistemimi ufak ufak değiştirmeyi planlıyorum şu anki sistemim bu şekilde Gigabyte 3080 ti eagle ekran kartı Asus TUF 2k 144hz monitör 4 adet 16gb ram i7 7700 işlemci Asus prime b250m-a ana kart İşlemci ve anakart değiştirmeyi planlıyorum ve amd serisinden ilerlemeyi düşünmüştüm daha iyi...
  7. A

MATLAB ve Simulink öğrenilmeli mi?

evet iha için o uygulamaları duydum, ben mavproxy kullanmıştım ama roket için o tarz şeyler yok o konuda bir bilginiz var mı? orket yapımını, yazılımını nereden öğrenebilirim
  8. A

MATLAB ve Simulink öğrenilmeli mi?

Yazılım mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim, genel olarak iha ve roket yapımı alanlarına ilgim var bu yüzden de openCV, Yolo modelleri, pymvlink gibi şeyleri öğrendim ama karşıma matleb ve simulink geldi. Sanırım analiz, tasarım ve simulasyon gibi şeylerde kullanılıyormuş, ihanın ve roketin...
  9. A

3080 Ti ekran kartına uyumlu sistem

Herkese Günaydınlar Gigabyte RTX 3080 Ti EAGLE 12G ekran kartım var bunun için hangi ekipmanlar lazım (işlemci, anakart vb.) yardımcı olur musunuz ? 2k monitörüm mevcut İki tip bütçem var Biri tam performans verecek düzeyde bütçe Biri orta performans verecek düzeyde bütçe Şimdiden teşekkür...
  10. A

Tabletten python kodlanır mı

Ucuz alsam bu sefer taşıdığım yüke nazaran verimli olmayabilir diye düşünüyorum düzgün bir bilgisayar 30 40k dan başlıyor ne yazıkki. Bazı yerler olur diyor ama siz neden olmaz dediniz bilmediğim bir şey mi var acaba?
  11. A

Tabletten python kodlanır mı

Merhaba huawei madepad 11 2023 versiyonu indirime girmiş öğrenci indirimine denk getirmişler ve ben bir yazılım öğrencisiyim (1. Sınıf) genel olarak çizim not alma vs. için kullanacağım diz üstü Bilgisayarım yok bu yüzden de tabletten python kodlaması yapılır mı bilgi almak isritordum jupyther...
  12. A

Samsung tabs9 fe mi yoksa matepad 11.5

Bir üniversite öğrencisi olarak hem not almak (hep yanımda gezecek) hem de bazı çizimler yapmak için tablet arıyordum. Genel araştırmama göre bu ikisi arasında kaldım sizin öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir acaba yardımcı olabilir misiniz? Eğerki farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz, genel...
  13. A

SSD önerisi verebilir misiniz?

m.2 girişi ana kartımda var bildiğim kadarıyla iyi olan türü m2 m2 önerebilirsiniz.
  14. A

SSD önerisi verebilir misiniz?

İndirimde ya da ucuz, güzel bir ssd önerisi yapabilir misiniz?
  15. A

Kaç gb ram almam lazım?

Merhaba benim bilgisayarım 2 veya 3 uygulama açıksa ne yazıkki kasma donma oluyoe mesela lol ve roblox açıksa (2k) youtube kasmaya başlıyor bunun nedeni ram mi değilse nedir ve tavsiye edeceğiniz parça nedir yardımcı olabilir misiniz? Sistem ---------------------------- Gigabyte 3080 ti eagle...
  16. A

2 monitör arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

yakın zamanda çıkan animeleri izlemiş olduğunu düşünerek corss ange izleyebilirsiniz biraz değişik bir anime, Tomodachi game izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz, Danganronpa da aynı şekilde, code geass izlemediyseniz kesinlikle her şeyi bırakıp izlemelisiniz aynı şekilde no game no life...
  17. A

2 monitör arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/638646-725968/asus-tuf-gaming-vg27aq1a_hp-x27q-2v7u5aa/ 2k ips 27" monitör arıyordum ve bu ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz acaba? Ya da sizin bildiğiniz daha iyi bir monitör var mı bu fiyat civarında? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  18. A

2k 27" IPS monitör mü yoksa 2k 27" VA monitör mü almalıyım?

uzun bir araştırmadan sonra alınabilecek en f/p 2k 1ms 27" 144 ve üstü hz e sahip monitör olarak bunu bulabildim...
  19. A

Bunu görmüştüm ama fiyatı oldukca ucuz gelmişti. Güvenilir mi? Ya da arıza yapar mı acaba... 1687209224 evet hepsi burada sitesinde neredeyse iki katı fiyatında
  20. A

Montirö seçimi yaparken aşırı arada kaldım aklımda 2k almak vardı ama 2k modellerde genelde VA panellerle karşılaştım acaba 2k için va daha mı iyi, daha mı uyumlu pek anlayamadım şu an elimde 1080p ips 27" var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ekran kartı: gigabyte 3080 ti eagle işlemci...
Geri