Arama sonuçları: *

• Users: okorkmaz18
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

Şuan da ne fanlar ne ledler yazılım üzerinden kontrol edilemiyor. Fanlar hep tam hızda çalışıyor , ledlerde sadece kasa üzerinde ki tuş ile mod değiştirebiliyor
  2. O

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

Kasa üzerinde bulunan ARGB ledler normalde msi arayüzü üzerinden kontrol edilebiliyor , ancak sanırım anakartın bağlantısı olmadığı için kasanın fan ve argb led kontrollür kartı ile anakart haberleşemiyor. Bu yüzden fanlar full hızda çalışıyor hep , led kontrolüde sadece kasa üzerindeki düğmeden...
  3. O

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

Merhaba bendede aynı sistem var. Merak ettiğim konu madem anakart üzerinde led sürücüyü takabilecek bir terminal yok , anakart bu özelliğe sahip değil neden msi'ın mystick light programı üzerinde anakart görünüyor ? Farklı bir çözüm yolumu mevcut acaba
  4. O

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Site çöktü stok var mı yok mu ?
  5. O

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Hangi sitelerde var bu kasa o belli mi
  6. O

Almak istediğim sisteme yorum yapar mısınız ?

Merhaba Rtx4070li bir sistem almak istiyorum. DAnin paylaşacağı sistemi bekliyordum aslında ama umduğum gibi çıkmadı. Bende aşağıdaki linkteki sistemi gördüm. Peki şimdi DAnın paylaşacağı bir sonraki F/P sistemi beklemeli miyim yoksa bu fiyatı kaçırmadan almalı mıyım ? Siz ne düşünüyorsunuz ...
  7. O

Hazır sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-12g-pro-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html?fbclid=IwAR3kkM0iZRTfOOlsglc8bwhut0LwHAGiVhOkNvbUX6msP7p6PwY3mlrHPik Bu sistem nasıl arkadaşlar ? Fıratsa yapıştıracağım , piyasayı bilmiyorum
Geri