Arama sonuçları: *

• Users: hadibe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Isı değerlerim normal mi ?

Yanık kokusu gelene kadar devam.
  2. H

❌İndirim Bitti! Hikvision 512gb Usb 3.1 Harici Taşınabilir Ssd 499TL

Anılarınızı kaybetmek bu kadar ucuz olmamalı.
  3. H

🔥İndirim A4tech BLOODY W90 MAX S.Black 10.000 CPI Optik RGB-Ultra Core 3&4 Aktif 442'TL

Ucuz olsun pahalı olsun en iyi markalar da deri döküyor o yüzden bunu saymıyorum.
  4. H

🔥İndirim Bloody ZL5A 8200CPI Sniper Laser Oyuncu Faresi, Core3 Aktif, Metal Ayak 299'TL

Bu fiyata core3 aktif bloody mouse daha ne olsun. Arayan kaçırmasın.
  5. H

🔥İndirim A4tech BLOODY W90 MAX S.Black 10.000 CPI Optik RGB-Ultra Core 3&4 Aktif 442'TL

V7MA kullanıyorum, 5 yıla yaklaştı tık yok. Aynı şekilde bloody kulaklığım var 3. senesine girecek en ufak bir sorun yok. Bloody kullanmayan uzaktan dandik sanar ama en baba markalar bile bu kadar uzun ömürlü ürün yapmıyor, çoğu balon. Paranızın karşılığını fazlasıyla veren bir marka...
  6. H

ABD vizesinin onaylandığı nasıl anlaşılır?

Pasaportunu geri vermedilerse endişe etmene gerek yok. PTT'den birkaç güne alabilirsin.
  7. H

Durmadan internet kopması oluyor

Anlamasa bile amaç o şekilde talep açtırmak. O talebi okuyan tekniker arkadaş işi bildiği için uyguluyor zaten kısa sürede. Ben yıllar önce pingim düşsün diye fast path yaptırmıştım bir sorun yaşamadım. Fakat fast path modundayken bu şekilde sorunlar yaşadığında kesinlikle interleaved moduna...
  8. H

Durmadan internet kopması oluyor

Sırf sana yardımcı olmak için unuttuğum şifremi sıfırladım. Burada yazan ve duyduğun tüm sebepler yanlış. Stabil bağlantı için arayüzde yazan "Path Mode" türü "interleaved" olması gerekiyor. Hangi ********** sen talep etmeden fast path olarak belirlemiş acaba ? Fast path düşük ping almanı ve...
  9. H

❌İndirim Bitti! 🔥Goodram IRDM 1X16 GB RAM 724 TL 🔥

Sen daha 500gb diskin 460 olduğunu sanan bir tipsin, seninle ram mi tartışacağım ? ya trollsün ya kara cahil. Hatunlu ortamda anlayan falan olur başkasının yanında söyleme böyle şeyler.
  10. H

❌İndirim Bitti! Viewsonic VX2418-P-MHD 24'' 1 MS 165Hz FHD VA Monitör 2650TL

https://www.sikayetvar.com/viewsonic/viewsonic-alsa-bilisim-sorunu
  11. H

❌İndirim Bitti! 🔥Goodram IRDM 1X16 GB RAM 724 TL 🔥

sana cevap yazmak için üye oldum. şu saçmalığı kes, ne kullanıyorsan bırak kafayı yersin bak manyak olursun. çıldırtma insanları şu zor dönemde.
Geri