Arama sonuçları: *

• Users: Atombtw
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Atombtw

Çözüldü✓ Anakartın üstünde VGA ışığı yanıyor

Hocam hiç bilmiyorum sıfır almıştım zaten arkadaşın verdiği taktiği uyguladım sorun fix
  2. Atombtw

Hocam sıvı soğutmam bulunuyor ondan da bi sıkıntı çıkar mı? Şimdi bios pilini çıkarıp denicem 1712411562 Abi allah razı olsun sorunu çözdük bir problem yok inşallah
  3. Atombtw

Arkadaşlar merhaba sistemimde değişikliğe giderek MSI B550 Gaming Plus aldım Anakartı değiştirdiğimde vga ışığı yakıyor ve ekran gelmiyor Ekran kartı olarak XFX in rx6700xt modalini kullanıyorum İşlemci olarak ise ryzen 5 5600x kullanıyorum Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  4. Atombtw

Yardım 5000-6000 arası anakart önerisi

Hocam öncelikle teşekkür ederim yükseltme sebebim performansımın artması için değil ileriye dönük olarak bi yatırım aslında gönül isterki yeni nesil bir anakarta geçmek ama ülke şartları el vermiyor malesef şuanda elimde ekstradan 2x8 gb aynı remden bulunmakta onları takmak için anakart...
  5. Atombtw

Yardım 5000-6000 arası anakart önerisi

Arkadaşlar merhaba sistemimde anakartım çok düşük kaldığı için anakartımı yükseltmek istiyorum. Anakarttan istediğim özellikler; Eğer kasama uyumluysa ATX olması, Mümkünse ışığı bulunması ve 4 rem slotunun bulunması. Bilgisayar özelliklerim; Motherboard: ASUS PRIME B450M-K II 4400 DDR4 DVI...
  6. Atombtw

Yardım 5000 TL anakart önerisi

bilgisayarı alalı 1.5 sene falan olmamıştır temiz kullanırım malımı
  7. Atombtw

Ho Hocam önerilere açığım şuanki anakartım: ASUS PRIME B450M-K II 4400 DDR4 DVI VGA M2 AM4 kötü bi anakart değil işlemci ve anakartı sataam 2. elden ne kadar eder? 1709489675 Hocam teşekkür ederim eğer başka varsa diye sormuştum
  8. Atombtw

h hocam aldığım zaman sağlam bir şey almak istiyorum başka önere bileceğin alternatif ışıklı olursa daha güzel olur varda atabilir misin
  9. Atombtw

Hocam işlemcim Ryzen 5 5600x am4 soket galiba GAMEPOWER WARCRY 6X ARGB FAN 750W 80+ BRONZE KASA
  10. Atombtw

Arkadaşlar merhaba bütcem 5000 duruma göre 6000 e de çıkabilirim anakart ışıklı olursa daha güzel olur şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  11. Atombtw

Yardım 4000 TL Monitör önerisi

Merhabalar max çıkabileceğim fiyat 4000 TL yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  12. Atombtw

Yardım BF 1 MP'de ki şey Harita Bug'ı mı?

Büyük ihtimal oyundandır belki o sırada ping yükseldiğindende olabilir
  13. Atombtw

Sizce hangi ekran kartını almalıyım

kesinlikle RX 7700 XT
  14. Atombtw

Yardım BF 1 MP'de ki şey Harita Bug'ı mı?

oyun oynarken video kaydın vs. var mı?
  15. Atombtw

İphone x hala alınır mı?

Kankam bence x almak mantıklı değil nedenini sorarsan x in kötülüğü falan da değil kuzenim telefoncu 2. el fiyatlarından vs. anlar x tutulan bir telefon değil yarın bir gün satacağın zaman elinde patlayabilir bence almışken en düşük 11 almalısın
  16. Atombtw

deepcool 360m sıvı soğutucu amd7 7700x işlemci montajı için yardım

Hocam aynı sıvı soğutma bendede mevcut benim anakartımda pum fan yeri yoktu onun yerine cha fan a bağlanıyordu fanları ise cpu fan a taktım direkt bir sıkıntı yaşamadım
  17. Atombtw

Yardım RAM hız uyuşmazlığı yaşar mıyım?

Hocam şuandaki anakartımda 2 yuvar var zaten sistemime göre düşük bi anakart değiştirmeyi dşünüyorum alacağım anakart : Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2 AMD B550 4733 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Şimdiki anakart : ASUS PRIME B450M-K II 4400 DDR4 DVI VGA M2 AM4
  18. Atombtw

Yardım RAM hız uyuşmazlığı yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba şuanki sistemimde 8x2GB KINGSTON DDR4 3200Mhz RAM bulunmakta 2. el olarak çok uyun fiyata 8x2GB KINGSTON DDR4 3600Mhz RAM buldum aldığım zaman MHZ olarak sıkıntı yaşar mıyım? Yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  19. Atombtw

2000 tl klavye önerisi

Arkadaşlar kablosuz beyaz kısa klavye önerebilir misiniz?
  20. Atombtw

Çözüldü✓ Sıvı soğutma bağlantı yerlerini bulamıyorum yardım

Bağlantı yerlerini yaptıktan sonra temizleyeceğim hocam
Geri