Arama sonuçları: *

• Users: emre3412
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım Last Of Us Xeon X3440 ile çalışır mı ?

Denedim fakat yetersiz ramle beraber.
  2. E

Hata kaynağı kesin olarak ram + İşlemci den emin değilim. Araştırdım. Herkes benzer şeyler yazmış ama deneme de yapılmamış. Ben bunu işlemciyle deneyen var mı onu merak ediyorum.
  3. E

Önemli değil hocam. Çok teşekkür ederim uğraştığın için. Bilen biri varsa çalışmaz dese de aramaktan kurtulsam.
  4. E

Ben God Of War da oynadım bu işlemciyle. Sadece Last of us ı merak ediyorum.
  5. E

Rdr 2 , Cyberpunk, Forza horizon 5 gibi oyunları sorunsuz oynadım. Ama Last of us da problem çıkar mı bilmiyorum. 1740051578 Xeon X3440 ile çalıştırmayı başaran var mı ?
  6. E

1740051347 VRAM yetiyor. Ayrıca fluid motion ile FPS 2 katına çıkıyor. Fakat işlemci uygun mu bilmiyorum.
  7. E

İşlemci : Xeon X3440 3.4 GHZ (OC) Ekran kartı : RX 6400 Ram : 8+4 12 GB Steamden The Last Of Us'ı indirdim. Fakat oyun açılmak bir yana dursun, cmd açmaktan ileriye gidemedi. Dosyalar içinde Error video benzeri bir programa tıkladım. Program bana net core yüklü değil hatası verdi. (defalarca...
  8. E

XEON X3440 THE LAST OF US DESTEKLER Mİ ?

İşlemci : Xeon X3440 3.4 GHZ (OC) Ekran kartı : RX 6400 Ram : 8+4 12 GB Steamden The Last Of Us'ı indirdim. Fakat oyun açılmak bir yana dursun, cmd açmaktan ileriye gidemedi. Dosyalar içinde Error video benzeri bir programa tıkladım. Program bana net core yüklü değil hatası verdi. (defalarca...
  9. E

Android Telefonumu açar açmaz 'Google play hizmetleri sürekli duruyor' Yazısı çıkıyor.

Bu APK mevzusunu aşağı yukarı 1 ay önce yazdım fakat o da geçici bir çözümmüş. Uygulamayı sıfırlamak, yeniden yüklemek, silmek, telefonu sıfırlamak vb. bunlar en fazla 2 gün hata almamamı sağladı. Telefonun yazılımını indirip kurdum. Bu işlemden sonra General Mobile cihazımın orijinal IMEI'si...
  10. E

Android Telefonumu açar açmaz 'Google play hizmetleri sürekli duruyor' Yazısı çıkıyor.

Bu benim de başıma geldi. Hiçbir şekilde devre dışı bırakılamıyor ve güncellemeler silinemiyordu. Yeniden başlatma da işe yaramadı. Google play hizmetlerinin APK'sını güvendiğim bir siteden indirdim ve kurdum. Sorun çözüldü.
  11. E

Albea 1.4 Fire Dynamic Hakkında

Albea 1.4 fire dynamic 77 HP motorda bir arkadaş yağ yakma problemi var dedi. Bu motor nasıldır ve alınır mı ?
  12. E

RDR 2 Yükleme Ekranında Kapanıyor Sorunu

Bu sorun bildiğim kadarıyla işlemcinin oyunla uyumlu olmamasından kaynaklanıyor (Xeon , pentium vb. ) . Bende q6600 vardı ve bu sorunum linkteki çözümle çözüldü . Dosyaları uygularken değiştirdiğiniz dosyaların yedeğini almanızı öneririm . Bu yama yeni bir işlemciye geçerseniz oyunun düzgün...
  13. E

RDR2 Yükleme Ekranında Kapanıyor

Bende q6600 işlemci var . Aynı sorunu ben de yaşıyordum . Şu linkteki çözümü uygulayınca sorun çözüldü . https://www.technopat.net/sosyal/konu/red-dead-redemption-2-koetue-sistemlerde-oyunun-acilmamasi-sse-fix.2286721/
Geri