Arama sonuçları: *

• Users: Rionas
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Rionas

Mavi Ekran Bilgisayarımın sorunu ne?

Ben en iyisi civar bilgisayarcılarla bu konuyu konuşuyum bakalım çözeriz bir şekil. her şey için teşekkürler millet. İyi geceler 😂🤝
  2. Rionas

Test 3/4 şuan. Anakart dememin sebebi ram slotlarının bozuk olduğunu düşünmem. Bir an düşündüm rami kemirdim mi diye. Ahahhabahahah
  3. Rionas

Bu rami yeni almıştım buda mı bozuldu acaba
  4. Rionas

Yesem daha az çıkardı eminim hahahahah anakartı değiştirsem mi ?
  5. Rionas

https://hizliresim.com/9yq3noa son durum böyle test devam ediyor hocam.
  6. Rionas

Tamamdır, yapıp dönüş yapacağım.
  7. Rionas

Bazı arkadaşlar sorunun ram slotunda olduğunu söylüyor. Sadece Twinmos ssd var bu arada. Ne yapmamı önerirsiniz?
  8. Rionas

https://drive.google.com/file/d/1PJ8Zcv-YxbgSV5Jif0jO_m4wt6KIUEpH/view?usp=drive_link Valla hocam linki bu bırakayım ben anlayan birisi çıkarsa iyi olur bakar.
  9. Rionas

Bilgisayarcıya götürmüştüm kendisi ssd değişmişti. Ramleri başka anakartta denediğini ve sıkıntının çıkmadığını söylemişti aynı şekil ekran kartını da denemiş.
  10. Rionas

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım Memory Management, Ntfs.sys, Critical Process Died. hatalarını veriyor. Daha da veriyor da hatırladığım bunlar. Bilgisayarımın sıkıntısının ne olduğunu bilmiyorum. Formatlar attım olmadı, Ssd değiştirdim olmadı, Ram değiştirdim olmadı en son sistemi komple...
  11. Rionas

Bilgisayarım ilk defa gördüğüm bir hata veriyor.

Merhaba. Bugün bilgisayarım mavi ekran verdi ve kapandı. Açtığımda beni bir hata karşılıyordu "Reboot and select proper boot" izlediğim bir çözüm videosunda BIOS'tan ayar yapılmaktaydı. Ben de yapmayı denedim ama başka bir ayar yapmışım ;( Şu an bilgisayarı açtığımda BIOS açılmıyor ardından...
Geri