Arama sonuçları: *

• Users: Metehan09
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Öneri 9 aydır erazer defender 17 p1 RTX 5060 İ7 240H ultra 32gb ddr5 leptop kullanmak

Öncelikle şunu belirteyim bu konuyu açma sebebim leptopu alacak arkadaşlara yol göstermek alınır mı? alınmazmı sorusuna cevap arayanlara cevap vermek. leptop bu leptop : https://erazerturkiye.com/tr/products/erazer-defender-17-p1-md600008-intel-ultra-7-240h Bu leptopu aldığımdan beri başımdan...
  2. M

DİSCORD HESABIMDAN DURDUK YERE 749,99 TL ÇEKTİ!

benimkini 749 tl yi direkt karttan çekmişler şimdi farkkettim google pay ile alakası yok
  3. M

Defne (Discord) 10 Eki 2023 01:19 GMT-7 Merhaba Metehan, Bunu duyduğuma gerçekten üzüldüm! Ayrıca ekran görüntüleri için teşekkür ederim. Hesabını kontrol ettiğimde yapılan alımların bize ulaştığın hesaptan yapılmadığını görüntülüyorum. Bu konuda yapabileceğin şey...
  4. M

Normalde her ayın 19 unda eski abone olduğum için 26 TL ödüyordum ne hikmetse dün hesabımdan 749tl çekilmiş ? bu neden olur bilen varmı? Nitro planım hayla aylık gözüküyor. Bide 749 tl ayın 9 unda çekilmiş .
  5. M

Yardım MAX 500 TL Kulaklık önerisi

PC için
  6. M

Yardım MAX 500 TL Kulaklık önerisi

500 tl bütçem var kafam çok karıştı biraz yardımcı olurmusunuz.
  7. M

Çözüldü✓ HAWK oyuncu koltuğu baş yastığının yukarıda kalması çozüm!

Aşağıda gösterdiğim gibi yaparsanız tam boynunuza denk gelir çok faydası var tavsiye ederim.
  8. M

Çözüldü✓ XDRİVE 15'Lİ (kumaş) MI YOKSA HAWK FAB V4 MÜ?

çıkmaz heralde
  9. M

boyuna denk gelen yastık üstte kalıyor biraz ama genel olarak malzeme kalitesi güzel alınır. Yastık sorunununda görseldeki gibi yaparak çözebilirsin.
  10. M

HAwk aldım zaten :d
  11. M

Hacam biz o sorunu çözdük şu şekilde o sorunu dışında bence koltuk muhteşem şoyle oturuyorum hicbir bel agrisi cekmiyorum.tek eksileri 9 günde gelmesi oldu benim için. Öyle toparlamasındada çok fazla zorlanmadık 3 kişi girişince 20 dk da bitirdik valla :d havkın bu boyuna yastığı denk...
  12. M

Asetto Corsa Arabanın Direksiyonu Gözükmüyor

content manageri aç sağ tık yap soldan açılan yerden show arm ve whell aç
  13. M

Vds Aldım Sunucu nasıl açarım (Asetto Corsa)

bu video biraz yardımcı olabilir. sunucu açma rehberi
  14. M

Assetto Corsa Android Auto'da YouTube video açmıyor çözümü.

youtube açılıp resimlerfelan çıktıktan sonra video siyah ekranda kalıyorsa Bu videoyu izleyerek çözebilirsiniz. not: bazı araç modlarında çalışmıyor.
  15. M

Assetto Corsa Android Auto'da YouTube video açmıyor

bu videoyu izleyerek çözebilirsin. youtube
  16. M

STEAM pazarda eşyalarım durduk yere satılmış ?

Agalar steam desteğe yazdım hiçbirşey yapmadılar. Ben kendimce aldığım önlemleri söylim -malbarebytes indirdim pcyi tarattım bulunan şeyleri kaldırdım aynı şeyi telefon içinde yaptım bişey bulunmadı -steam şifremi değiştim -steam guardı deaktif edip geri açtim -indirilenlerdeki herdosyayı...
  17. M

STEAM pazarda eşyalarım durduk yere satılmış ?

defender malbrabytes aktif olunca bu ekranı verdi
Geri