Arama sonuçları: *

• Users: Vektoro7
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Yardım Cs-go da VAC oturumunuzu doğrulayamadı hatası

Evet denedim hocam
  2. V

Malesef olmadı başka ne yapabilirim
  3. V

Modem WiFi şifremi bilmiyorum

Ethernet ile bağlansan bilgisayar aracılığıyla
  4. V

Modem WiFi şifremi bilmiyorum

Modem ara yüzüne gir ordan gözükür. İnternet sağlayıcın türktelekom mu 1680364579 Eğer türktelekom ise internet tarayıcı üzerinden 192.168.1.1 adresi gir Kullanıcı adı : admin Şifre : turktelekom olarak gir.
  5. V

Laptopa Monitör Bağladım 60 Hz Üzerini Vermiyor

İşlemcin önemli değil ekran kartının ne kadar Hz desteklediğine bak internetten
  6. V

Uygun Fiyatlı termal macun önerisi

https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=Hepsiburada MX-4 al kafan rahat olsun
  7. V

Hatayı bi dahaki alışımda deneyeceğim ve geri dönüş sağlayacağım
  8. V

İyi günler dostlar. Son 2-3 aydır csgo oynarken birden beni maçtan atıp VAC oturumunuzu doğrulayamadı hatası alıyorum. Sonrasında oyuna tekrar bağlanmak istediğimde yine aynı hatayı veriyor. Bu hata yüzünden maçı terk edilmiş sayılıyorum ve 30dk veya 2 saat ban yiyorum. Bu durumdan çok sıkıldım...
  9. V

Pc oyunları için kol önerisi

400-500'e bluetoothlu cihaz alman zor. Bence en iyisi logitech f310
  10. V

Pc oyunları için kol önerisi

Dostum fiyat aralığın nedir? 1678218304 Bende de bu var bende gayet memnunum tetikleri biraz parmak yoruyor sadece fiyatı çok uygun
  11. V

Termal macun önerisi

Bence de Arctic MX-4 al tam bir fiyat performans ürünü linki ekliyorum: https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-pm-HB00000KBT84
  12. V

laptopuma termal macun önerisi

Dostum bence kendin yap tamirci senden 100 tl ye yakın para isteyebilir. Artctic MX-4 4 gramlık termal macunu sana tavsiye edebilirim tam bir fiyat performans ürünü. Macun 4 gram olduğu için en az 10-15 defa kullanabilirsin. Fiyatı şuan hepsiburada da 129 tl bence indirimdeyken kap. Tek sefer...
Geri