Arama sonuçları: *

• Users: Zerrus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Rx 6600 adrenalin 23.3.2 driver

Adrenalin 23.3.2 yi 6600 e yapmali miyim ? Driver nasik stabil ki
  2. Z

Bitayda onay kodu gelmesi

Bitaydan onay kodu geldi fakat ben boyle bir işlem yapmadım ve bitayda hesabım da yok ne yapabilirim ?
  3. Z

Valorantta ses kısılıyor

Win 10 eski ya belki driver guncellemelerini eski yükluyodur diye
  4. Z

Valorantta ses kısılıyor

Yazılımsal sorun mu diye düşündüm
  5. Z

Valorantta ses kısılıyor

Sebebini anlamadigim şekilde ses kısılıyor win 11 e yukseltsem 10 dan sorun hallolur mu?
  6. Z

Rx6600 54 dereceye gelince calisiyor sadece

Asus
  7. Z

Rx6600 54 dereceye gelince calisiyor sadece

Oyunlara girdiğimde calismasini istiyorum cunku fan calisana kadsr 60 fps kayip okuyor
  8. Z

Gigabyte app center indirmeli miyim

App centeri indirdikten sonra bazi guncellemeler yaptim fakat valorantta ses cok boguk cikiyordu, driver hatasi yuzunden Pc formatladim tekrardan onerdi indirmesem bir sorun yaşar mıyım?
  9. Z

Rx 6600 ve monitor goruntu başlangıçta var sonra yok

Rx 6600 lu sistemim var sistem televizyona takinca hic bir sorun yok , fakat 10 yillik monitorume takinca baslangicta aciliyor sonra isaret yok deyip kapaniyor , cozunurlugude dusurdum . Monitor uzun sure once bi kapandi sonra 3 tamirciye gitti sorun yok dendi. Monitorde mi sorun vardir yoksa...
  10. Z

FM22 Oynayanlar hangi taktiği kullanıyor ?

Ben oynaya oynaya ogrendim ama illaki vardır youtube da
  11. Z

Bence benim dediklerim beşiktaşa uyabilir, tam bilmiyorum fakat gedson dele alli paslari 15 veya altı olması lazım göbekten oynatmak yerine kanatlardan oynatabilirsin 1678226439 Ve eğer sezon içindeysen taktim degismeni cok onermiyorum takım affalıyo sezon sonu veya milli arada bunları yapip...
  12. Z

Ben genellikle dikey tiki-taka oynatiyorum 4-3-2-1 seklinde, merkezden oynatiyorum ama bunun için merkezde 1 adet defansif ,2 adet pası 16 olan oyuncuları oynatıyorum. Koşu yoluna pas ve duran top kazan oynatiyorum çünkü genellikle ayağı iyi topcular iyi frikik kullaniyor. Defansif olarak önde...
  13. Z

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar hazır sistem

Çok teşekkürler
  14. Z

Sorun oluyo mu peki
  15. Z

Vatan Bilgisayar Hazır Sistem Önerisi

Aldığınız sistem freedos sanirim , ekran kartı ve işlemci termal macunları sürülü mü gelir ?
  16. Z

Vatan bilgisayardan freedos hazır sistem aldım . Ekran kartı ve işlemci termal macunu sürülü gelir mi ?
Geri