Arama sonuçları: *

• Users: kinqnowa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Game Garaj Slayer R9T3D Alınır Mı?

İşte 5070 Ti ve 3Dnin sıcaklığını atabilir mi orada takıldım. Isınıp kapanırsa sürekli problem. Birde klavye sıcak olurda elde değmiyor. Bunlar önemli yani
  2. K

Game Garaj Slayer R9T3D Alınır Mı?

Arkadaşlar bu bilgisayar sizce alınır mı incelemelerine baktım soğutma konusunda emin değilim kapanma falan yaşarmıyı. Şimdiki laptobum o kadar ısınıyor ki elimi süremiyorum ama kapanmıyor. Hem klavye sıcak olmasın hemde kapanmasın istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. Soğutması falan iyi mi...
  3. K

Bilgisayar ile gelen Restore bölümü tekrar nasıl aktif edilir

Arkadaşlar bilgisayar sistemimde bir hata oldu ve sistem açılmadı. Galiba Windows çöktü. Bende format attım. Ama ASUS'un kullandığım programları ve özellikleri vardı. Onları geri yükleyemedim. Bilgisayarın içindeki sistemle beraber gelmişti onlar. Ayrıca amoury crate içinde de güzel özellikler...
  4. K

Yardım Laptobumda HDR Var Mı Nasıl Öğrenebilirim

Merhabalar. Elimde Asus Rog Strix G15 G513RM model laptop var. HDR videolar izlemek istiyorum ama bu laptobun ekranında HDR var mı nasıl öğrenebilirim bunu. Windows ayarlarında HDR Video Akışı destekleniyor, HDR kullan desteklenmiyor diyor. İkisinin olayı ney anlamadım.
  5. K

Yardım ASUS ROG Strix G15 G513RM LoLde Düşük Fps Sorunu

BIOStan bir ayarlarla oynadım Fps yükseldi ama yine normal değil gibi. Şuan 100 civarlarında. Önceden 40-50di ama yine düşük değilmi 100 Fps olması. Çünkü Forza Horizon 5 gibi bir oyunda ayarların hepsine yükseğe aldığım zaman 120 Fps civarlarında. LoLden ondan daha ağır bir oyun değil herhalde...
  6. K

RAMi dual channel yapamam malesef. MUX Swith Armoury Crate üzerinde açık görünüyor. BIOS'da bir ayar yapmak gerekli mi ekstra
  7. K

Var açmıştım ama durum aynı oldu. Değişmedi
  8. K

Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG Strix G15 G513RM model laptobum var. Oyun oynarken LoLde 100 Fps değerini geçemiyorum. Bilgisayar daha 2 haftalık ve ısınma gibi bir sorunda yaşanmadım. Sanki bilgisayarın gücünü kullanamıyor oyun. İnternette yabancı forumlardada bu sorunu yaşayan çok fazla insan...
Geri