Arama sonuçları: *

• Users: asdaw
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

4-5 Bin tl arası bisiklet önerisi

bakayım hocam bi
  2. A

4-5 Bin tl arası bisiklet önerisi

Arkadaşlar selam ben bisiklet arıyorum ikinci el ya da sıfır bir bisiklet farketmez.Lütfen 5 bin lirayı çok geçmeyin birde Ankarada önerirseniz çok iyi olur
  3. A

İki kişi girdiğimiz oyuna türkçe yamayı sadece ben atarsam nolur

Arkadaşlar selam arkadaşım bana spiderman oynamam için epic hesabını verdi arkadaşım türkçe yama yapmamış fakat ben yapmak istiyorum ben yaparsam dosyalarda bozulmalar olurmu
  4. A

Gamepass oyunlarına türkçe yama kuramıyorum

Selam ben oyun dosyasına erişebiliyorum yamayı kurmaya çalıştığımda ya oyundan atıyor yada hiçbişey olmuyor napabilirim
  5. A

Monitörüm dvı çıkışlı ama ekran kartım hdmı napabilirsim?

Arkadaşlar monitörüm dvı çıkışlı ama alacağım ekran kartı 6700 xt ve galiba desteklemiyo birde monitörde vga da var ama onun kablosu yok dvı yı hdmı yapabilirmiyim adaptör falan?
  6. A

Xfx 6700xt ekran kartı nx series 291 kasasına sığarmı

https://www.gencergaming.com/antec-nx-series-nx291-fanli-atx-oyuncu-kasasi Arkadaşlar xfx 6700 xt 3 fanlı ekran kartı bu kasaya sığarmı boyutları fena gelmedi.
  7. A

Bu sisteme bu fiyat iyi mi??

Pardon hazır sistem vardı 6800 lu 25 bin TL ye sisteme baktım anakartida a520 1691674210 Hocam 4060 da VRAM 8 o sıkıntı 1691674245 Hocam AMD de guncelliyor ve bence uzun ömürlü
  8. A

Hocam Nvidia düşünmüyorum oyun odaklı olacağı için ve 6700 xt 3060 ti da oyun olarak çoğu oyunda daha iyi ve fiyatı 24 bin TL 1 bin TL ekleyip 6800 ekran kartlı sistem toplanabilir.
  9. A

https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4 Arkadaşlar sistemde değiştirdiğim parçalar anakartı b550 cpu yu fps birde ekstra id cooling işlemci soğutucu ekledim ssd de kendimi takicam Samsungun kasayı bilmiyorum sistemi oyun için ve valorant videoları için alacağım nasıl? He birde sistemin fiyatı...
  10. A

Bu sistemi uzun süre kullanırmıyım

Anladım hocam o bu sistem işte sadece dün 300 stok vardı indirimde ama ben şimdi sistemin aynısıni tek tek topladım yükseltiğim parçalar ile 23616 TL oluyor sitede 22600.
  11. A

Hocam daha almadım kötü değil onu biliyorumda ucuzu hangisi acaba
  12. A

Hocam peki 22 bin TL ye bu tarz sistem önerebilir misiniz? işlemci farketmez ekran kartı AMD olursa sevinirim
  13. A

Hocam indirimliydi o galiba
  14. A

Merhaba arkadaşlar 7 gün sonra falan bu sistemi alıyorum ama sizce bu sistem beni uzun süre idare ederim YouTube video arada atarım valo videoları falan yayın açmam sadece discorda yayın falan açarım uzun ömürlü olurmu sistemde soğutucuyu ekledim analartida b550 yaptım kasayida değiştirdim sizce...
  15. A

Hazır sistemdeki bu kasa iyi mi?

Merhaba sistem alıcam hazır ama kasa iyi mi? degilmi bilmiyorum ve inceleme yok A-DATA KASA MID TOWER 4XFAN XPG K RGB Siyah kasa bu ama alınır mı? alınmazmı bütçem max antec NX series Nx291 e çıkıyor alınır mı??
  16. A

Merhaba youtubede gördüğüm bu hazır sistem nasıl?

Hocam şöyle 3060 ti ile 6700xt arasında bence 6700xt oyun için daha iyi ve ben oyun için alıyorum şuanlık
  17. A

Ya şöyle hocam normalde severim Nvidia yı ama hem çok pahalı hemde yayın işleri ile uğraşmayı düşünmüyorum fiyat performans Amd alıyorum oyüzden bütçem fazla olsa bende Nvidia alırdım
  18. A

https://www.gencergaming.com/pch-velar Arkadaşlar şu sistemi almayı düşünüyorum ana kartı b550 yaptım soğutucuyuda id coolimg yaptım psu ya param yetmiyor sizce böyle nasıl oldu sizin öneriniz varsa atabilirsiniz ama lütfen Nvidia ekran kartından uzak duralım işlemci ikiside olur bütçe 22 bin TL.
  19. A

klavye hotswappale mi nasıl anlarım?

Hocam peki bir tuş için tamirciye götürsem alırmı ya
Geri