Arama sonuçları: *

1. F

Yardım İşlemci sıcaklığı %94+

Sistem özelliklerine sahip bir cihazım var. Oyun açtığımda (Watch Dogs 2, Forza Horizon 4 vb.) bilgisayarın bacağıma sıcak sıcak üflediğini farkedip Alt-Tab atıyorum ve Dragon Center'den baktığımda CPU sıcaklığı %94+ gözüküyor. CPU Frekansı 4999 gibi bir şey gözüküyordu onu 3600 yaptım. CPU...
  2. F

Darboğazın açacağı zararlar

ne yapalım hocam para yok. neyse RX6600 XFX SWFT201 8GB almaya karar verdim. alıyorum yarın
  3. F

Darboğazın açacağı zararlar

Arkadaşlar selam. Aşağıda ki gibi bir sistemim mevcut. Evde ekran kartım olmadığı için uzun zamandır 512MB ekran kartı kullanıyorum. Bu sistemime ne tür zararlar verir? Daha yeni Casper Excalibur 31.5" monitör aldığım için ekran kartın bütçe ayıramıyorum. MSİ GEFORCE 1660 almayı düşünüyorum...
  4. F

Bilgisayarda iki aşamalı çalışma şekli

hocam bakabilir misiniz?
  5. F

Bilgisayarda iki aşamalı çalışma şekli

Merhabalar, iyi forumlar. Daha önce sunucu olarak kullandığım bir i9 cihazım var. Bu cihazı şuan bilgisayar olarak kullanıyorum. Tam olarak anlayamadığım bir çalışma şekli var. Bilgisayarı çalıştırdığımda fanlar hafif çalışıyor, ekran gelmiyor. Daha sonra bu fanlar hızlanıyor ve ekran açılıyor...
  6. F

Öneri Ekran kartı önerisi verebilir misiniz?

Bütçe 4-5k arası diyebilirim, açıkcası ortada bir bütçe de yok ona göre ayarlamaya çalışacağım.
  7. F

Öneri Ekran kartı önerisi verebilir misiniz?

Merhabalar, aşağıdaki özelliklerde bir cihazım mevcut. Daha önce sunucu olarak kullandığım için ekran kartı almadım. Bu cihazıma ikinci elden bir ekran kartı alacağım. İkinci el olmasının sebebi bütçe kısıtlılığı. Çok bir bütçem yok, olabildiğince iyi bir ekran kartı almaya çalışacağım ancak...
  8. F

Rat virüsü sonrası bios olmadan format

Selamlar, Daha önce bios hatasından ötürü bios pilini çıkarıp takmıştım. Daha sonra farkettim ki Bios giriş için şifre istiyor. Bundan üç dört gün önce rat virüsü ile discord hesabım patlatıldı ve daha fazla bilgi kaybetmeden bilgisayarı kapattım. Bir sürü antivirüs programı çalıştırdım ancak...
Geri