Arama sonuçları: *

• Users: Vipereyes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Vipereyes

Wraith ace series storm alınır mı

Renkler ve zevkler mesela benimde esptiger tasarımları hoşuma gidiyo bu mesela :
  2. Vipereyes

İşte insan dokunmadan bilemiyo bazısına pürüzlü gelen bazısına pürüzsüz geliyo aslında wraith kendi ürünlerinde memnun kalmazsak iade seçeneği bulunuyo ama onunla uğraşasım gelmiyo. Soa speede daha yakınım soanında tek eksisi sade rengi bulunmaması çok göz yoran bi tasarım kullanılmış bence.
  3. Vipereyes

Koldan oynamadığım için sleeve pek bi işime yaramaz bide alsam bile kullanacağım bi ekipman olmaz şahsen :D Glimpse modeli bütçeyi aşıyor soa için bile indirim bekliyorum şu arkadaşta biraz pürüz var demiş o yüzden emin olamadım. 4:27
  4. Vipereyes

Storm ile soa speed arasında kaldım baya araştırdım bazıları stormun yüzeyi sert ve soa ya göre pütürlü demiş bilekten oynuyorum o yüzden mousepadin bileğimi rahatsız etmesini istemiyorum ha bide speed olsun istiyorum , şuanda qck edge kullanıyorum bu mousepad control ama mesela yüzeyi bileğimi...
  5. Vipereyes

Hocam incelemelere göre soa ile storm %70 speed olarak geçiyo benim için önemli olan stormun yüzeyi hibrit gibi pütürlü yüzeyemi sahip yani bileği rahatsız ediyormu?
  6. Vipereyes

Öneri Wraith Spirit Of Aim Alınır Mı?

Hocam hibriti sırf yüzeyi dolayısıyla almam bileği mahvediyor oyun oynarken işkence çekiyoruz resmen bana mantıklı gelmiyor hibrit pürüzlü yüzeyler ace storm alıcaktım normalde biraz araştırdım storm speed olmasına rağmen yüzeyi biraz pütürlüymüş o yüzden soa speede karar verdim.
  7. Vipereyes

Şuanda qck edge kullanıyorum bu control padmiş birde çok ince bakalım soa nasıl değiştiricek deneyimi
  8. Vipereyes

Glass padin hissiyatını sevmiyorum glass skates de kumaş mousepadleri hızlı aşındırdığı için benim için en doğru tercih speed mousepad+jade skates olucak galiba. Ha bide meteoritede 8 tane çıkarken jade de 40 tane çıkıyor baya uzun götürür jade o bakımdanda avantajlı.
  9. Vipereyes

Anladım hocam ben hızlı istiyorum zaten teşekkürler.
  10. Vipereyes

Aynı kombinasyonu yapmayı düşünüyordum soa+jade ve hızı tatmin eder diye düşünüyordum güncel yorumunuz nedir yavaşlık oldumu ?
  11. Vipereyes

Hocam soa nın speed versiyonundanmı geçtiniz storma ? Yüzey olarak storm zımpara gibimi bileği aşındırıyormu ?
  12. Vipereyes

Wraith Ace Storm vs Spirit of aim speed

Arkadaşlar speed mousepade geçmeyi düşünüyorum güncel qck kullanıyorum fare ağırlaşmış gibi hissediyorum bi ara hyperx fury s almıştım yüzeyi zımpara gibi olduğu için iade etmiştim stormun yüzeyi hyperx gibi çıkacak diye şüpheleniyorum sizin görüşleriniz nedir.
  13. Vipereyes

Ryzen 5 7500f Thermalright Phantom Spirit 120se sıcaklık değerleri

Bios güncel , güncel değilkende aynı sıcaklık değerlerini alıyordum , Asusu aradığımda voltaj farkının farklı şehirlerde oturduğnuz ve priz topraklamasının farklı olduğu için oluyor dedi ben ankaradayım arkadaşım istanbulda oturuyor ,(akım koruyucu priz kullanıyorum)
  14. Vipereyes

73 derece olan benim pc cb r23 testinden sonra 62 derece olanda arkadaşımın pc si cb r23 testinden sonra.
  15. Vipereyes

Bence windows 11 bütün çekirdekleri 5ghz ye boostlamıyor o yüzden sıcaklıklar düşük yinede bi bakacağım.
  16. Vipereyes

Çoğunluk 13900-14400 arası puan almış kötü olduğnu düşünmüyorum uv yapmayı düşünmüyorum default kullanma taraftarıyım. 1713703943 işlemcim 7500f bu arada 7600 değil karıştırmış olabilirsiniz
  17. Vipereyes

Hocam ben 7600 ın skorunu merak etmiyorum sıcaklık farkını öğrenmek istiyorum .
  18. Vipereyes

Cinebench r23 multicore Benim 14300 Arkadaşımın 14100
  19. Vipereyes

O zaman yapıcak bir şey yok bana windows 10 kaynaklı gibi gelmişti çünkü attığım videoda 4.6ghz görüyor ben anlık 5.1 ghz ortalama 4.9ghz görüyorum all core. Şöylede bir şey var cinebench testinde arkadaşımın işlemcisinden 100 puan fazla alıyorum silikon kalitesi düşük olsa puanında düşük olması...
  20. Vipereyes

Arkadaşımın pc si : R5 7500f - Asus a620m-k - xpg 2x8 ddr5 ram- rtx 4060 dual - Arctic Esport duo windows 11 Benim pc : R5 7500f - Asus a620m-e csm - Xpg 1x16 ddr5 ram - rtx 4060ti dual - TR Phantom Spirit Se windows 10 ayrıyeten şöyle bir video gördüm aynı işlemci aynı soğutucu 61 dereceyi...
Geri