Arama sonuçları: *

1. G

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Merak etmeyin vatan gönderir hepsini ben alamadım yarım saat bakmadık uçmuş her şey alanlara hayırlı olsun
  2. G

🔥İndirim Sapphıre Radeon Rx 9070 Pulse Gamıng 16gb 256bit Amd Ekran Kartı 26.549TL

Kart oyun anlamında 5070 den daha iyi. Ayrıca xt olan modelden neredeyse 100w daha az güç tüketiyor. Tam bir sleeper. Net alınır kullanılır
  3. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

50 dolarlık bir proxy var ortak girecek varsa 24 saat çalıştırırım cayır cayır tarar 😂
  4. G

Depo bi tık tatsızlaştı. Gelen ürünler sıfırından 200-300 lira uygun geliyor % indirimi olmayınca da bir anlamı yok
  5. G

Çokta istemiyordum aslında 7090xt yada rtx5070ti istiyordum üzülmem hiç Yalnız üründe ikinci el- mükemmel yazıyor nedir bunun meali amazon açıklama yapmamış yeni gibi var onu biliyoruz da
  6. G

E madem almıyonuz ben alayım bari
  7. G

Az önce yine geldi yine gitti 5070 büyük ihtimalle ödemeler iptal ediliyor
  8. G

Pny 5080 73.5 ama çok bi fırsat değil
  9. G

Asus ROG Strix G16RV052 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 49999tl🔥🔥

Rog strix olunca + fps mi alıyor ? Hayır. Kasa kalitesi iyi olabilir soğutma iyi olabilir hepsi bu kadar. Aynı paraya 5060lar var içinden geçer güler eğlenir yanında
  10. G

Sıfırıyla arasında 600 tl fark var
  11. G

şu üstte saygısızca konuşan vatandaşı banlayacak babayiğit yok mu. Kaç tane mesajı denk geliyor bu şekilde uslup.
  12. G

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Çok detaylı güzel yazmışsın ağzına sağlık. Bu sistem gitti hocam tekrar topluyorum. Benim için önemli olan sessizlik açıkcası
  13. G

https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-ii-lcd-280mm-tl-fan-siyah-islemci-sivi-sogutucu-g89-ga2alcd28tlb-00-fiyati-82739/ Alınır mı ?
  14. G

Fansız versiyon bu düşünenlerin dikkatine v100r fanlı
  15. G

Ben 5070ti veya 9700xt alacağım en uygun fiyatlı 2k için hangi işlemciyi alayım takibe arkadaşlar ?
  16. G

🔥İndirim NZXT H5 Flow RGB 2024 Fanlı E-ATX Oyuncu kasası 4.333 TL

Çok uygun geldi fiyatı var mı bu fiyatlarda alternatifi Şunla farkı nedir rgb dışında ? https://pttavm.com/nzxt-h5-flow-2024-cc-h52fw-01-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-p-1461080565
Geri