Arama sonuçları: *

1. G

Yardım 55 bin tl bandında en az 8gb vram ekran kartlı laptop arıyorum

Başlıkta görüldüğü gibi fiyat performansı yarı yolda bırakmayacak bir laptop arıyorum. 2. El bir aorus 16x 9sg model bir laptop buldum fiyatı da hoş geldi hatta yazılanlara göre 12 gb ekran kartı hafızası varmış ama ben internette hiç 12 gb versiyonunu bulamadım 8lik olanının da fiyatını...
  2. G

Oyuncu koltuğu arıyorum

Olabildiğince ucuz 7buçuk bin lirayı geçmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir koltuk arıyorum xrancer, roft gibi markaların koltuklarına denk geldim ama çok kararsız kaldım hangisini neye göre alsam bilemedim. Boyum 193 85 kilolarda biriyim eğer varsa bu konuda bir öneriniz duymak isterim...
  3. G

Format sonrası kendi kendine inen McAfee uygulamasını silemiyorum

başlıkta da yazdığı gibi ben yüklemedim formatı da ben atmadım bilişimci bir bilgisayarcı attı. formatlandığından beri bilgisayarımda çalışıyor. asıl sorun şurada uygulamayı açıp kullanamıyorum hatta uygulama olarak gözükmüyor bile uygulama ekle kaldır kısmında bile yok sadece görev...
  4. G

Hangi laptopu almalıyım

Dediklerin konusunda hemfikirim o yüzden çok arada kaldım loqun soğutma performansı daha iyi ekran kartına giden güç daha yüksek. Zaten bu modeller üstüne koyup da arada kaldığım modellerdi 45in üstüne çıkma şansım yok malesef.
  5. G

Hangi laptopu almalıyım

İkisi de amd reis hp deki işlemci loq dakinden daha iyi yaptığın yorum pek nicekikli değil sanki
  6. G

Hangi laptopu almalıyım

Bu 2 model arasında kaldım hangisini almak daha mantıklı sizce? https://www.teknosa.com/lenovo-loq-15arp9-83jc00fktrv2-amd-ryzen-7-7435hs-156-32-gb-ddr5-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785380270...
  7. G

45bin tl altı en iyi laptopu arıyorum

reis yeni gördüm de ilgilenmiyorum malesef
  8. G

45bin tl altı en iyi laptopu arıyorum

arkadaşımla beraber laptop bakıyorum piyasada bu fiyat bandında çok fazla model var ve hangisinin diğerine nazaran daha iyi performans vereceğini kestiremiyorum. maximum bütçe 45000tl mümkünse daha düşük olsun.
  9. G

3000 tl altı m2 ssd arıyorum

Bu konuda malesef ki haklısınız diğer kullanıcı yanıtladığı için daha ısrar etmeueceğim teşeklürler İyi forumlar dilerim
  10. G

Abilerim tercihinizi sunarken nolur bi sebep sonuç yazın da kafamızda otursun biraz. 1747158826 Teşekkürler abim
  11. G

Peki neden m500 değil de sn5000. Kağıt üzerinde özellikleri daha iyi duruyor en azından okuması çok daha hızlı
  12. G

Başlıkta gördüğünüz gibi 3000 tl altı ssd arıyorum minimum 1tb olucak ama olabiliyorsa üstüne de çıkılabilir hatta 2tb gibi bir dereceye yükselirse max bütçe 3500 gibi olur şu anda aklımda sadece 2 model var onların linkini de en sona yazıcam. Şöyle ki genel piyasaya akakçe gibi sitelerden...
  13. G

20.000 TL bandında en iyi telefonu arıyorum

Sağolasın kponları aaldım şimdi muhtemelen bi sonraki gün satışa açılır
  14. G

Eğer x7 dediğiniz gibi lansmanla makul bir fiyata gelirse muhtemelen onu satın alırım ama şuanda kararım poco x6 proda çünkü ben ne zaman bir telefon modelinib düz halini veya lite modelini aldıysam elimde kaldı. Ve honor 200 pro 30bin bandında poco x6 pro almak daha çok işime gelir şuan bir de...
  15. G

Peki Hyper os 2 yazılımsal olarak kötü mü ki internette çok daha iyi oldu dediler 1736360929 Teşekkürler
  16. G

Oyun olarak clash royale gibi oyunlar oynuyorum onun dışında günlük kullanım canım sıkıldıkça da içerik üretiyorum
  17. G

Yok oyun oynamıyorum bu yüzden çok arada kaldım şuan kamera bu yüzden biraz daha ön planda benim için
  18. G

şöyle ki son 3 aydır arıyorum araştırıyorum kafam çok karıştı biri diyor poco x6 pro al diğeri diyo yok o kötü redmi note 13 pro al . kafam allak bullak oldu bana beni minimum 4 yıl götürücek işimi görecek kamerası da yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum. şu an elimde Redmi note 8 pro...
  19. G

Windows 11 mini performans yazısını nasıl kaldıracağım

1 aya yakındır var ve bunu nasıl kapatacağım bilmiyorum hiç bir işime yaramıyor görüntü kirliliğinden başka bir şey değil.
  20. G

55000 TL LAPTOP ÖNERİSİ LAZIM

Lütfen kimse bu bütçeyle masaüstü al demesin bana laptop lazım minimum 1 tb ssd olacak 32 gb ram ekrankartı hafızası da minimum 8gb olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Geri