Arama sonuçları: *

• Users: alphalp
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. alphalp

FPS için mouse ve mousepad önerisi

Mouse için bütçe 2.5k'ya kadar çıkar, düzgün bir mouse istiyorum. Mousepad ise abartı olmasın. Beni performans olarak üste taşısın.
  2. alphalp

R5 5600G'ye Overclock ayarı/nasıl yaparım?

İhtiyacım var, bilgisi olan var mı?
  3. alphalp

R5 5600G'ye Overclock ayarı/nasıl yaparım?

R5 5600G İşlemcim var Ekran kartı asus 1050 ti Anakart Asus Prime 550 M-K
  4. alphalp

[YARDIM] Bu sistemin böyle olması normal mi?

ekran kartı macunu hiç değiştirmedim işlemci 1 sene önce değişti
  5. alphalp

[YARDIM] Bu sistemin böyle olması normal mi?

Merhaba sistemimde aşırı fazla fps drop var ve nedenini anlayamadım emektarın yaşlandığından mı yoksa birşeyde sorun olabilir mi yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı : Nvidia Geforce 1050ti (asus) İşlemci : i5 7400 Anakart : b250m gaming pro discord gibi bir uygulama bazen %15 hatta 20 cpu...
  6. alphalp

Ryzen 5 3600'ün kendi soğutucusu yeterli mi

@MuratTheFounderOfGariban
  7. alphalp

yani soğutucu ile birlikte geliyor değil mi
  8. alphalp

Merhaba Dostlar, Ryzen 5 3600'ü satın aldım ve işlemci soğutucusu yeterli mi merak ediyorum sizce r5 3600'ün soğutucusu yeterli mi ? https://www.trendyol.com/amd/ryzen-5-3600-3-6-ghz-4-2-ghz-max-socket-am4-100-100000031mpk-p-35257785 1686659633 mpk olanlar soğutuculu olarak geliyor diye biliyorum.
  9. alphalp

AMD işlemci soğutucu

tamamdır abi saol
  10. alphalp

Pugb mobile hesabimi nerden satabilirim

Gamesatis'dan satabilirsin bence
  11. alphalp

Çözüldü✓ Ort.1300tl mouse önerisi?

deathadder v2
  12. alphalp

PC'de Bulunan Oyunu Başka Bir Hesap İçin Yedekleme

Kendi abimle beraber lan kablosu ile pc leri birbirimize bağlayıp 70 gb lık oyunları 15 25 dakikada aktardık rdr 2 steamde ise dosya bütünlüğünü doğrula diye bir yer olması lazım oyuna tıklayıp özellikler diynce
  13. alphalp

AMD işlemci soğutucu

abi fiyatı biraz yüksek te bi segment altı var mı
  14. alphalp

Kasa çalışıyor ekran gelmiyor

HDMI girişlerinde veya kablonuzda sorun olabilir girişleri temizlemenizi öneririm 1686658531 kasılıp cızırtı sorunu hakkında herhangi bir bilgim yok ama görüntü nedenlerinden biri o oalblir
  15. alphalp

AMD işlemci soğutucu

abi kasa kapalı olduğu için rgb olmasını istmeiyorum ve max 400 falan olsa iyi olur
  16. alphalp

Matematik sorusu hakkında yardım?

büyük ihtimal sorun cevap anahtarında öğretmeninize whatsapp'tan atmalısn 1686602661 o zaman hepsi yanlış .d
  17. alphalp

Matematik sorusu hakkında yardım?

A direkt yanlış mesela a = 1 - b = 2 desek a + b 3 olur doğru olur ama a=2 - b =4 ise a + b 6 olur soruda da daima dediği için a yanlış olur 1 gider III de aynı olaydan gider, cevap B
  18. alphalp

paparaya bi günde kaç tl yatırabiliriz?

bu dediğin şey günlük değil aylık diye biliyorum hesap ayarlarına girdiğinde üyelik durumuna göre değişiyor, kendin yükseltebiliyorsun
  19. alphalp

Ryzen5 3600 alınır mı ve anakart önerisi

tamamdır r5 3600 soğutucusu için bir forum daha oluşturdum oraya da bakar mısın 1686602502 dostum lütfen fan ile alakalı açtığım foruma da profilimden bakar mısın ihtiyacım var onada
Geri