Arama sonuçları: *

• Users: ikbalxxz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

Biri de ambalaj üzerindeki stt ye bakmayı akıl edememiş 3. Ayda bitmiş her ne kadar konserve olsada son tüketim tarihi geçmiş ürünler kontrol edebilirsiniz dıştaki sarı kartonu yırtmamış olanlar görecektir.
  2. I

🔥İndirim Mager Şarjlı Matkap 20V+Çift Akülü Li-On Batarya 3Ah+27 Parça Set Hediyeli 399TL

ufak tefek işlerde kullanılır daha ucuza aynı kalitede bulunur şart değil
  3. I

🔥İndirim 6L Termal Piknik Cantası 127₺🔥🔥

çok küçük 21 litre çantalar o fiyata
  4. I

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

ben alabılır mıyım lütfen
  5. I

PC res atıyor belli belirsiz

yok mu ya kimse
  6. I

@Rennes @Abdullah Hacıgül
  7. I

Bir ekleme dahabyapyım az önce yeniden oyunu açtım kapanınca ezbug Işık’larına bakayım diye dram ışığı yandı sonra cpu reslediği anda dram yandı
  8. I

Hocam başka arkadaşlarımda var kullanan ddr5 onlarda böyle bişey yok biosum güncel bu arada eklemiş olayım
  9. I

arkadaşlar merhaba pc DDR 5 fotoğraflara ek özellikleri koyucam bu sorunu bi çözelim varsa babayiğit bi yardım etsin şu ana kadar oyun oynarken bu sorunu yaşıyorum belli belirsiz bazen valorant rdr 2 rust farketmez 10 dk sonra bazen 40 dk sonra pc res atıyor bazende 5 gün hiç bi sorun çıkmıyor...
  10. I

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

İyi mi
  11. I

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Güzel kurgu kolay gelsin
  12. I

Bilgisayar oyunda sürekli Res atıyor

Deniyim hocam ama çözüm bu mudur bilmiyorum
  13. I

Corsair rm750 Watt gold psu Asus rog b650 -a Gaming Wi-Fi 2 k 165 hertz monitör var 1686237126 Denerim ama bununla ne gibi bir ilgisi olabilir ki tam ekranda oynuyorum oynarken alt tab çok atmam zaten birde fps nerden sabitleriyle o yün içinden öyle bi seçenek görmedim
  14. I

Öncelikle ddr5 yeni bir sistem kurdum btf1 Valorant Lol vb oyunlarda şimdiye kadar bir sorun yok 2 saatten fazla oynadım bu oyunları ama rdr2 ye girince bazen 20 bazen 30 bazen de 1 saat sonra Res atıyor sıcaklık değerleri işlemci 55 ekran kartı 50-60 derece 7600x 6900xt ekran kartım var 32 gb...
  15. I

7.1 wireles kablosuz oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar merhaba 7.1 Valorant cs için kablosuz kulaklık arıyorum olağanüstü bişeye gerek yok sesin yerini duysam yeter ayın 15 i gibi almayı düşünüyorum bir iki örnek sunarsanız listeye ekliyim beyaz olursa daha iyi olur bütçe olarak max 2 bin düşünüyorum
  16. I

Pc de sorun var ekran gelmiyor

Hocam rgbler işlemci sıvı soğutma çalışıyor pusuda çalışıyor
  17. I

Pc de sorun var ekran gelmiyor

Arkadaşlar pc de sorun var herşeyi denedim ddr5 sistem tüm parçalar 0 bilen arkadaşlar da gördü sistemi ekrana görüntü gelmiyor ekran kartı ışığı yanmıyor Ramlerde aynı şekilde rgb yanmıyor pil söktük ram yerlerini değiştim 1 tane taktım ne yaptıysam olmadı Ankara’da sağlam bi pc tamircisi var...
  18. I

Pc toplama yardım beceremedim

Psunun yetersiz geldiğini düşünmüyorum bi bakar msınız rm750 corsair kablolar yeterli
  19. I

GIGABYTE 23.8" G24F-2 monitör alınır mı ?

Hocam açtım aslında ama geç oldu artık teknik de açtım konu kasa fan ve rgb ler çalışıyor işlemci sıvı soğutma fan ve rgb ler çalışıyor ama ekran kartında ışık yok 6900xt Psu da rm750 acaba Psu kablosunu yanlış mı taktım birde pc nin açma tuşuna uzun başında kapanmıyor Psu şalterden aç kapa...
Geri