Arama sonuçları: *

• Users: isobabam55
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

Bilgisayar klavyemi algılamıyor

Çinden bi klavye aldım 2 3 hafta kullandım sonra bi gün hiçbirşey olmadan klavye nin ışıkları söndü ve pc klavyeyi usb giriş aygıtı olarak algılamaya başladı 2 kere düzelttim ama yine oldu şuanda pc yi formatladım ama yine olmadı hala usb giriş aygıtı olarak algılıyor klavyeyi
  2. I

Çözüldü✓ (RX580) Ekran kartım sürekli %100 performansta çalışıyor

kral teşekkür ederim dediklerini yaptım ve sonuçlar güzel renk ayarlarım gitti ama ekran kartının yanmasından iyidir Allah razı olsun :)
  3. I

şuanda dediğin program ile bir tarama gerçekleştiriyorum 1682871334 virüs programında tarama yaptım çıkanları sildim ama hala %100de çalışıyor acaba saat hızını falanmı düşürmem lazım
  4. I

kaspersky dediğin virüs programı 300tl kanka o kadar para sırf 1 tane virüs programına verilmez
  5. I

Ekran kartım sürekli tam performansta çalışıyor arkada oyun açık olmamasına rağmen ısıyı fan ayarlarını açarak kontrol edebiliyorum ama bi sıkıntı çıkarmı ?
  6. I

Çözüldü✓ Ram Kendi Mhz değerinde çalışmıyor

ryzen 5 2600 işlemcisine sahibim 2 tane 8gb ripjaws ın 8 gb ram i var birisi 3000mhz diğeri 3200mhz fakat overclock yapmama rağmen mhz 1600den yükseğe çıkmıyor.
Geri