Arama sonuçları: *

• Users: Kemal.S
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Android Redmi 9T güncelleme yaparsam kilitlenir mi ?

hayır model farklı olabılır ama atan adam yazılımında saglamlık garantısı verdıyse cokmez bende aynıse kılde attır dım ıstanbul ıcınde olan varsa mısafırım olup yazılımını attırabılırız
  2. K

Android Redmi 9T güncelleme yaparsam kilitlenir mi ?

kardesım bnde kacak kullanıyorum bnde update attım ama kapanmadı kapanabılır ama bu rıskı alabılırsın ıstersen
  3. K

bılgısayarımda sıkıntı var

yıllardır pc tamırcısı olan ve suanda gamıng gentr de calısan bır abım yaptı beraberdık fazla surmedık not: pc normal kullanımda sıkıntısı yok sadece oyunlarda oynamaya baslayınca oluyor
  4. K

hjer sey guncel pc de ekran kartıda ekran kartı ıslemcısı magcunuda degıstırdım
  5. K

arkadaslar bılgısayarımda bır sıkıntı var valorant oynamaya gırdıgımde benı oyundan atıyor bılgısayarın monıtor harıc butun fonksıyonları calısıyor (monıtor kapanırken ekran kartınıjn ısıkları gıdıyor gelıyor) ve sonrasında ıse pc uzerındekı tus yardımı ıle yenıden kapatıp acmam gerekıyor bunun...
  6. K

Yardım Ekran karti değisiminden sonra islemcim çok isiniyor

Kardeşim mali işlemciler çok ısınıyorsa buna işlemci macunundan da yapabilir benim bilgisayarım nereden baksan 95°c'lere kadar çıkıyordu ve bunun suyu bunun yüzünden oyunlarım kapanıyordu bir bilgisayarcıya götür veya da kendin biliyorsan bir şeyini değiştir termal macunu değiştir o şekilde bir dene
  7. K

Monitorum gelmiyor yardim edin

Arkadaslar birinin dediklerini yaptim ve ekranin gelmiyor artik nasil duzeltirim çok acil yardim edin bana
  8. K

Çözüldü✓ R7 2700 ile RTX 3060 Darboğaz Olur Mu?

Suanda kullanmis oldugum b450 m a pro Max anakart ryzen 7 2700 işlemci ve bu sisteme şu anda bir rtx 3060 12 gb ekran kartı aldım fakat darboğaz yaşar mıyım bilmiyorum bana yardımcı olabilecek birisi var mı
Geri