Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Steam'imde Oyun Bulamıyorum

https://steamcommunity.com/id/letobinbryte/ Steam hesabım bu ve son birkaç haftadır oynayabileceğim bir oyun bulamıyorum. Bir sürü oyun var fakat ben gerçekten başında saatlerimi geçirebileceğim ve baymayacak bir oyun arıyorum. Birincil önceliğim hikayeli oyun fakat başında ortasında ve sonunda...
  2. B

Spider-Man:Miles Morales Kasıyor

Teşekkürler arkadaşlar, çözümü ram'leri yükseltmede olduğunu düşündüm ve 2 adet 8'lik sipariş ettim, yardımlarınız için teşekkürler
  3. B

Maalesef, oyunda düzgün oynayabildiğim hiçbir an yok. Düşük çözünürlük, AMD FSR, Low Graphics fakat hala tık yok. Benim için biraz önemli
  4. B

Peki bi öneriniz var mı oynanabilir yapabilmem için?
  5. B

Sistemin minimum gereksinimleri karşılıyor fakat ben en düşük ayarlarda bile 10-15 fps alıyorum. Her türlü ayarı denedim fakat bir sonuca varamadım. Yardımcı olur musunuz? Sistem: İşlemci - i7-4790 Ekran Kartı - ROG 1050 Ti 8 GB Ram
  6. B

Yardım Roblox Çok Geç Açılıyor

Yakın zamanda olmaya başladı bu olay. Roblox'u açınca "Starting Roblox" sekmesi geliyor, bar doluyor sonrasında kapanıyor. Sorun şu; Görev Yöneticisi'nde RobloxGameClient açık gözüküyor ve güç tüketimi çok yüksekte. Buna rağmen oyunun penceresinin açılması için 10-20 dakika kadar beklemem...
  7. B

Yardım Samsung Kamera Bataryası

Çok eskiden kullandığım Samsung SMX-C20BP/XTR bir kameramı buldum. Kameranın hiçbir şeyinde sorun yok fakat çalıştırmak için bataryaya ihtiyacım var. Ne kadar arasam da bulamadım. Bilen her hangi birisi bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden sağolun
Geri