Arama sonuçları: *

• Users: xeqepex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

🔥İndirim Steelseries Apex Pro Tkl 2799₺

çok uygun fiyat geçen yıl aynı fiyata almıştım
  2. X

🔥İndirim xDrive AKINCI Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu 4650TL

xdrive modellerinden hangisini önerirsiniz? çok fazla model var gidip deneme şansım da yok
  3. X

Steelseries Apex Pro TKL Klavye 2.999,00 TL

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, premium bir klavyede olması gerken her şey fazlasıyla var. 2700 e almıştım bu zamanda çok iyi fiyat. Türkiye inceleme kaynakları ürünün özellik ve kalitesinden daha çok pahalı olmasıyla ilgilendiği için gerçekten alıcı olacaklara faydalı olamıyor maalesef. Yabancı...
  4. X

🔥İndirim Bioblas Şampuan 1000 ml 55TL.

Satın alınamıyor şu anda
  5. X

🔥İndirim Spigen Steadiboost 48W Hızlı Şarj Cihazı 449,00TL

Normalde yoktu, otomatik bir indirim uygulamış ona baktım az önce.
  6. X

🔥İndirim Spigen Steadiboost 48W Hızlı Şarj Cihazı 449,00TL

Çok iyi fiyat aldım. Ekstra 100 TL indirim daha yaptı o_O
  7. X

❌İndirim Bitti! Samsung 970 Evo Plus 1 Tb 1225 Tl

1225 TL trendyol devam ediyor an itibarıyla.
  8. X

2563 TL SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

3699 yakalamıştım ben 1 ay önce çok memnunun. Bu fiyata muhteşem kaçırılmaz.
  9. X

🔥İndirim Steelseries Apex Pro TKL Klavye 2699TL

Kesinlikle alınır, ben bayıldım. Bugüne kadar kullandığın tüm switch çeşitlerini unut. Omnipoint 2,0 bir baika seviyede. 1679427496 rtings de videoları var izleyebilirsiniz ama tok bir basma sesi var. Öyle tak tak şeklinde değil. Sesi derinden ve tok diye ifade edebilirim. 1679427700 Bununla...
  10. X

🔥İndirim Steelseries Apex Pro TKL Klavye 2699TL

Klavye elime bugün ulaştı. Zaten uzun süredir takip ettiğim bir modeldi. İndirimi görünce hemen kaptım. SteelSeries ürünlerinden ben çok memnunum. Çok üst düzey kalite sunuyor. Ayrıca eko sistemi benim gibi kurunca hepsini tek uygulamadan yönetebiliyorum, tabi ki kulaklık konusunda Sonar...
Geri