Arama sonuçları: *

• Users: claxan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

WİFİ Adaptör USB 3.0 - 2.0 Etkiler mi?

Selamlar herkese, yeni satın aldığım Kingboss AC 1200 WİFİ adaptörüm mevcut. Bilgisayarın ön kısmında USB 3.0 mevcut fakat orayı çok aktif kullandığım için bana lazım olabiliyor. Bilgisayarın arka kısmında da 3.0 USB mevcut fakat oraya takarsam da çok yer kaplıyor ve diğer USB leri takamıyorum...
  2. C

Bluestacks 5 de Oyunlardaki Reklamları Kapatma

Herkese merhaba, Bluestacks 5 üzerinden Seçim Oyunu 2 oynuyorum. Fakat her bir tuşa bastığımda reklam çıkıyor neredeyse. Uçak moduna aldığımda internet bağlantınız olmadan oynayamazsınız diyor. Reklamları kapatmanın bir yolu var mı acaba?
  3. C

Okulun Aidat Adı Altında Para Toplaması Yasal mı?

Hocam bizde depremzedelere, nohut, mercimek, bulgur, şeker vesaire gönderdik. Daha geçen çarşamba günü hurma gönderdik. 1680472424 Hocam, geçen sene bir çok okulda kütüphane açıldı. Milli eğitim bakanlığı da baya reklamını yaptı bunun. Tüm kitaplar bizim okulda bu yöntemle toplandı. Başka...
  4. C

Hocam, bizim demek istediğimiz; bağış, yardım bunlar gönülden gelerek yapılan şeyler. Bize zorla bağıra çağıra yaptırıyorlar. Okuduğum okul, bulunduğum ilçenin en iyi okulu. Kaynak olarak sıkıntı yaşayacağını pek zannetmiyorum. Kaldı ki hademe gibi sorunlarımızda olmuyor. Çünkü bize son dersler...
  5. C

Hocam ben zaten hiç bir zaman birebir istemedim. Her aidat istendiğinde veli toplantısı oluyor. Hep ailem bana verdi aidat diye. Ama geçtiğimiz hafta okulumuzdaki müdürleri, müdür yardımcılarını, öğretmenleri şikayet ettik (başka sorunlardan ötürü). Bu sefer para istenince ailemde kızdı ve...
  6. C

Hocam, örneğin geçen sene edebiyat sınavımız 85 puan üzerindendi, 15 puanı da Kürk Mantolu Madonna kitabını kütüphaneye bağışlayarak aldık. 1680470203 Sanmıyorum hocam geri alabileceğimiz,, okula kayıt olurken verdiğimiz parayı "bağış" olarak fatura yazdılar bize verdiler.
  7. C

Hocam geçen sene korona dönemine denk geldi. Devlet belki yeterli imkanı sunamıyordur dedik verdik. Bu sene de sınav parası dediler ondan verdik. Şimdi okulda bazı öğretmenleri vesaire şikayet ettik ailem de ondan parayı vermeme kararı aldı. Fakat müdür yardımcısı gelip sınıfta parayı...
  8. C

Herkese merhaba, 10. sınıftayım. Okula kayıt olurken 400 TL + 3 top A4 kağıdı istemişlerdi bizde verdik. Bu sene başında deneme sınavları için 150 TL istediler onu da verdik. Şimdi aidat parası diyorlar, müdür yardımcısı sınıfa gelip zorunlu vereceksiniz dedi. Bu pazar günü veli toplantısı...
  9. C

Öğretmen Öğrenciye Hakaret Edebilir mi?

Hocam, gerçekten bir hazımsızlık olduğunu bende farkediyorum. Çünkü okulumuz gerçekten çok yüksek puanlı ve çalışkan öğrencilerin girdiği bir yer. Sınıfımızda ders sırasında çıt sesi çıkmaz. Ona rağmen geçen haftaki veli toplantısında ailelerimize boş duvarlara ders anlatıyor gibi hissediyoruz...
  10. C

Hocam anlattıklarım da eksik var fazla yok. Benim yaşadığım olayları ve garibime giden tırnak mevzusunu anlattım sadece. Başka hocalarda başka öğrencilere çok garip hareketler sergiliyor. Bana yapılmadığı için ben şikayetçi vesaire olamam zaten onun adına. Ama onları da ikna edip şikayet...
  11. C

Hakaretler otomatik sansürlenmiş. Beynimize hakaret etti s*lak vb cümleleri kurdu. Açıkçası şu ana kadar hayatımda ne kavga ettim ne başka türlü sicilimi kirletecek bir şey yaptım. Bu saatten sonra hocanın arabasına zarar verirsem açık şekilde ben suçlu durumuna düşerim. Çünkü hocanın arabasına...
  12. C

Ben bile açıkçası genel olarak insanların dediği şeyleri kafaya takmayan bir insan olarak sınıfın önünce rencide edilmek gerçekten ağırıma gitti. Orta okulda özellikle insanların artık çocukluktan ergenliğe geçişinde hakaret vesaire çok daha ağır gelebilir. Gerçekten size sabır diliyorum.
  13. C

Çöp konusunda öğretmene bir şey diyemem gerçekten pis yerler vardı. Fakat bu konuda "aileniz pis" diye bir cümle kullanması bence yanlış. Sınıfımızda haylaz öğrenci yok denecek kadar az gerçekten. Hatta öğretmenlerimiz dersi boş duvara anlatıyor gibi hissedip velilerimize şikayet etmişler...
  14. C

Hocam ailem öyle diyecek bir aile değil. Okulun halini onlarda görüyor. Gittiğim okul Ataşehirin en yüksek okulu bu arada, düşük bir okul değil. Okulda müdür yardımcısı vesaire bulamadığımız için devamsızlıkları bile kapıdaki güvenlik siliyor. Ama dediğim gibi okula el atıldığı anda müdür, müdür...
  15. C

Hocam müdürümüzü zaten 2 senedir okuduğum okulda gören yok. Ne zaman gitsek odasında değil veya Cuma günleri İstiklal Marşından önce konuşma yaparken vesaire asla göremedik. Müdür yardımcılarımız var öğretmenle araları çok iyi ve kendileri de aynı şekilde. Şikayet etsek ucu onlara da dokunacak...
  16. C

Selamlar, 10. sınıftayım. Okulumuzda zil 4 dakika erken çalıyor hep. Mesela teneffüs saat 12.00 da ise 11.56 da zil çalıyor, ama öğretmen bildiği için 12 de bırakıyor. Aynı şekilde teneffüs bitişinde de (örneğin) saat 12.00 da çalması gereken zil 11.56 da çalıyor. Bugün aynı şekilde zil çaldı...
Geri