Arama sonuçları: *

• Users: Arda_Volkan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ea sıralamam 240 k bu üni gelir mi

Ea sıralamam 240 k geçen sene Gebze teknik 254 k ile almış bu sene bu üni gelebilir mi acaba bu bölüm gelmezse diye 310 k ile alan gebze teknik iktisat yazdım düşünceleriniz neler?
  2. A

Dışkıda Siyah lekeler olması

hocam 18 yaşındayım bu yaşta görülme riski nedir o hastalığın?
  3. A

Dışkıda Siyah lekeler olması

(arkadaşlar doktora git demeyin zaten randevu aldım) belirtilerim açken mide ağrım var ve bağırsak guruldaması mide guruldaması çok oluyor ve her gün büyük abdeste çıkıyorum bazen parça parça oluyor bazen normal ama ishal ve kabız olmadım. Sabah kahvaltıdan sonra çıkmaya başladım. sanki...
  4. A

Safra kesesi ağrısı.

sende dostum
  5. A

Safra kesesi ağrısı.

sağlık anksiyetim var her şeyi bir nedene bağlıyorum
  6. A

Safra kesesi ağrısı.

biliyorum da sadece fikir danışmak istedim ondan ayrıca genç yaşta safra kesesinde taş olur mu?
  7. A

Safra kesesi ağrısı.

merhaba yaşım 17 özellikle yağlı veya et tarzı bir şey yedikten sonra safra kese kısmı(sağ üst) olan kısım kramp tarzı bazen normal ağrı şekilde ağrı giriyor sizce sebebi ne olailir?
  8. A

Kanser olma korkusu.

her gün kendime tanı koymaktan bıktım artık cidden
  9. A

sağ kadran üstü ağrı

bu anksiyete bozukluğundan sonra ara ara safra kesesi tarafında kramp tarzı saliselik ağrılar oluyor. Bazen karnımda kas seğirmeleri oluyor ama bunlar saliselik oluyor. sizce sebebi ne olabilir tahminen? ( sağlık anksiyetim var acayip bir şekilde)
  10. A

Kanser olma korkusu.

çok teşekkür ederim dostum umarım
  11. A

Kanser olma korkusu.

çok teşekkürler yarın belli olacak sonucunu yazarım 1679604737 tamamdır 182 den deneyeyim bi
  12. A

Kanser olma korkusu.

birde mesela artık o kadar sağlıklı beslenmeye başladım ki asitli içecekler cips katkılı maddeler yemiyorum :( babamda erken teşhis akciğer kanseri 6 aydır yarın pet çekilecek bakalım sonucu göreceğim ayrıca psikiyatri randevusu alamıyorum randevular yok :(
  13. A

Kanser olma korkusu.

merhaba yaşım 17 ve bu korku babam bu hastalığa yakalandıktan sonra ortaya çıkmaya başladı her bir ağrı sızı veya başka bir şeyi kansere bağlıyorum ve her gün ölüm korkusu var bu yüzden mesela karnım ağrıyor. Aklıma hep kötü kötü düşünceler geliyor. Kendimi çok kötü hissediyorum ve sadece...
Geri