Arama sonuçları: *

• Users: Hamsi6135
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Hamsi6135

GENEL KULLANIM İÇİN MİKROFON ÖNERİSİ

Yurt dışından gelicek olan gurbetçi akrabalara mikrofon sipariş etmek istiyorum. Genel olarak 2/3 fiyatına geliyor ordan. Bütçe olarak 130 euro ya kadar çıkabilirim. İyi bir mikrofon önerisi alabilir miyim?
  2. Hamsi6135

LAPTOPUM KENDİ KENDİNE ŞARKI AÇTI

nasıl oldu o zaman
  3. Hamsi6135

Bütün Okul Bilgilerimi Sızdıran O Grup

yok kanka alakası yok hem arkadaşım bana başkasının rookitini niye atsın belliki o rookit günler önce atılmış ama güvenlik duvarının açılmasını bekliyormuş
  4. Hamsi6135

kanıtlayabileceğim onlarca ss ve insan var kimseye yalan borcum yok böyle bi platformuda gereksiz bir bilgiyle doldurucak değilim 1679625073 arkadaşımdan bi tool aldım tool python ile yazılmıştı bilgisayarıma giren keylogger visual code dan yazıldı diye hatırlıyorum 1679625145 nası bir yol...
  5. Hamsi6135

bilgisayara format atasam bunu yapan kişi modemin ipsini bildiği sürece tekrar giriş yapamaz mı bilgisayarıma
  6. Hamsi6135

NOT!!:Bu makale herhangi bir reklam amaçlı yazılmamaktadır başımdan geçen olayı sizlere aktarıp yardım istemek için burdayım. 15 tatilin son haftası arkadaşlarla Discord üzerinden sesli sohbet ediyorduk ardından arkadaş kendi yazdığı bi tool attı, toolu çalıştırmak için güvenlik duvarını...
  7. Hamsi6135

Daha bir kaç dakika önce gece saat 1 de Monster Abra laptopum uyku modundaydı internete bağlıydı tam uyumak üzereydim bi anda kendi kendine Spotify açıldı ve Bilir O Beni çalmaya başladı. Yaklaşık bir ay öncede ana bilgisayarıma rookit ve keylogger atılmıştı aynı şey laptopa da olmuş olabilir...
Geri