Arama sonuçları: *

• Users: pydepyde
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

g335 kulaklık aldım ama g hub okumuyor

g335 in g hub desteği yok zaten
  2. P

Format sonrası bilgisayarımda garip şeyler oluyor

ekran kartını driverını kurduktan sonra 165 seçeneği gözükür
  3. P

Adidas RETROPY F2 AYAKKABI

burda kadın yazıyor
  4. P

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

Sağolun arkadaşlar interneti hallettim. Vida olarakta evden uydurdum bir şeyler tuttu. Ama yanmayan fanları anlayamadım arkasını açtım ne yapmam gerekiyor? Boşta bir şey gözükmüyor. 1681386935 Boşta 3 pin bir giriş var bu olabilir mi
  5. P

Arkadaşlar gametalk 3 sistemim biraz önce geldi fakat egzos fanı ve ön tarafın ortasındaki fanda ışıklar yanmıyor. Ayrıca ekran kartı montajı için hiçbir vida çıkmadı tüm kutulara bakmama rağmen. Ama asıl önemli olan windowsu kurdum ve ethernet kablosunu taktım fakat internet gelmiyor
  6. P

ViewSonic XG2431 vs Asus ROG Strix XG249CM

ciddi ciddi oturup uzun uzun yazmışsın ama ikiside IPS
  7. P

Yardım Ekran kartı gözükmüyor

Driverı kurduğun zaman sorun çözülecektir. 50-55 dereceden sonra otomatik fanlar çalışır
  8. P

Nvidia driverini kurup dener misin
  9. P

Anakartın üst kısmının fotoğrafını atabilir misin
  10. P

hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin JRAINBOW1 portu boş mu dolu mu acaba bakma şansınız varsa çok sevinirim 1680909169 hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin JRAINBOW1 portu boş mu dolu mu acaba bakma şansınız varsa çok sevinirim 1680909233 hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin...
  11. P

Anakartım da işlemci için ARGB girişi var mı

Arkadaşlar merhaba anakartım bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-h610m-g-intel-h610-soket-1700-ddr4-3200mhz-oc-m-2-anakart.html aşağıdaki işlemcilerden birini alacağım tek farkı random rgb ve argb olması galiba argb olanda cpu fan girişi harici argb girişide mevcut. Argb olan 50 tl daha...
  12. P

🔥İndirim Getiryemek 80'TL 50'TL İndirim Kodu

ne kadar süre ile geçerli belli mi acaba
  13. P

Sistemin Parçaları ne kadar eder

tek tek yazma şansınız varsa çok memnun olurum ilana ayrı ayrı koyacağım çünkü
  14. P

teşekkür ederim. tek tek yazma şansınız varsa çok memnun olurum ilana ayrı ayrı koyacağım çünkü 1680830071 anladım teşekkür ederim ama psu biraz az değil mi bu modele göre 750w fiyatlarına baktığımda gamepower gibi markaları bile 1000 tl ye yazmışlar
  15. P

diğerleri aklımda aşağı yukarı belirdi ama anakart ve psu için ne dersiniz?
  16. P

Merhaba sistemimde ki parçaları ayrı ayrı satacağım. Hepsinin kutusu var ama garantileri bitti, bir tek işlemci tray ve 5 ay garantisi kaldı. Parçalar tek tek ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim İşlemci : Ryzen 5 5600X İşlemci soğutucu: Cooler Master MasterLiquid Lite 120 Anakart: ASUS...
  17. P

İkinci Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 240 hz monitörüm yanına ikinci monitör olarak bir monitör bakıyorum aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim 21.5-24 inç arası düşünüyorum genelde video izlemek, ödev hazırlamak gibi günlük işler için kullanacağım oyun monitörü gibi yüksek beklentilerim yok bütçem maksimum...
Geri