Arama sonuçları: *

• Users: genjutsu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

100.000 TL Bütçeyle Oyuncu Bilgisayarı Arıyorum (Tavsiye & Sistem Önerisi)

güncel bakabilecek var mı alacağım ona göre
  2. G

şöyle bir öneri aldım Asus TUF Gaming B650M-E AMD Ryzen 7 7800X3D Thermalright Peerless Assassin 120 SE Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 6000MHz CL30 Kingston 2TB NV3 Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 XT ASUS ROG-STRIX-1000G ASUS A21 PLUS totalde 95 civarına geliyor
  3. G

malesef cok bir bilgi sahibi değilim genel olarak oyun için hangileri daha f/p olursa ona yöneleceğim
  4. G

Yaklaşık 100.000 TL bütçem var ve bu fiyat bandında oyuncu bilgisayarı toplamak / hazır sistem almak istiyorum. Oyun ağırlıklı kullanacağım, aynı zamanda günlük kullanım ve film/dizi de olacak. Hazır sistem olursa çok daha işime gelir fakat toplama bilgisayar da çalışabilir. Şimdiden yardımcı...
  5. G

Yaklaşık 100.000 TL bütçem var ve bu fiyat bandında oyuncu bilgisayarı toplamak / hazır sistem almak istiyorum. Oyun ağırlıklı kullanacağım, aynı zamanda günlük kullanım ve film/dizi de olacak. Hazır sistem olursa çok daha işime gelir fakat toplama bilgisayar da çalışabilir. Şimdiden yardımcı...
  6. G

Rust ban yeni hesap oluyor mu

rusttan yaklasik 3 sene önce oyun ici ban yedim (steamde oyun yasaklaması gözüken) oyunu sonrasında bıraktım oynamiyordum fakat tekrar geri oynamak istiyorum malum bu hesap banlı oldugu icin yeni hesap açıp oradan da oyunu alsam anakart bani falan gibi muhabbetleri duydum bu banın anakarta...
  7. G

144 hz ve üstü monitör önerileri butce 5k

curved olmasinda bir + özellik var mi öyle dusunmustum de bendeki şuanki monitör syncmaster bx2231 düz yine yani
  8. G

200hz ve üstü de fazla gibi de asusun tuf gaming modellerine ne dusunuyorsunuz baktim da çoğunda ghosting var diyorlar
  9. G

oyunlar 280 fps çıkmadığı için biraz gereksiz diye dusundum hani genelde baktıgım 144 ve 165 hz idi o tarz var mi bildiginiz
  10. G

5 bine kadar bütcem var. curved olursa iyi olur (olmasa da olur) 144 hz üstü ve ghosting sorunu olmayan monitör bakıyorum çok fazla baktim ama düzgün bir şey bulamadim yardımcı olursaniz sevinirim
  11. G

144hz monitör önerileri ve sorularim

bütce şöyle diyim esnek fakat 144 den fazlasi gerekecegini sanmiyorum max 3-4 k gider gibi
  12. G

144hz monitör önerileri ve sorularim

şuanda 60hz monitör kullanıyorum sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum bu sure icinde de 144 yada daha fazla hertzli monitör almak istiyorum 144 ile 60 arasında çok fark var midir ve onerebileceginiz modelleri aşağıya atarsaniz sevinirim
  13. G

Intel I5 9600KF ile RTX 3060

Intel I5 9600KF ile RTX 3060 darboğaz olabilir mi yada hangi ekran karti almaliyim Intel I5 9600KF işlemcim ve 1050 TI Gaming X ekran kartim var ekran kartımı yükseltmek istiyorum fakat darboğaz olur mu olmaz mi emin degilim ne yapmaliyim sizce alacagim ekran kartını mı dusureyim işlemciyi mi...
Geri