Arama sonuçları: *

• Users: MrPis4gor
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

WARP vpn bağlanmıyor

Hocam dosyayı bana da atar mısın ?
  2. M

Hp Omen Genel Sorunlar

Windows performans modu mu ? Yoksa HP Omen uygulamasının performans modu mu hocam ?
  3. M

Hp Omen Genel Sorunlar

@Maryo @Shaw şu şekilde değerleri göstereyim hocam. Maaesef Afterburner Fifa'da çalışmıyor. Metro'da denedim. 2. sorun her zaman olmuyor. Olduğu zaman onun da değerlerini göndermeye çalışırım. 1679781862 Fifa'da ekran görüntüsü aldım ama sıcaklıklar maalesef gözükmüyor. Windows'un kendi...
  4. M

Hp Omen Genel Sorunlar

O zaman hocam, Nisan ayı gibi işlerimi bitirdikten sonra bi format atayım, gidişata göre servise göndereyim. Garanti bu yaz bitiyor. Bir ümit değişim vs olur belki.
  5. M

Hp Omen Genel Sorunlar

2. ve 3. sorun için başka önerin var mı ?
  6. M

Hp Omen Genel Sorunlar

Evet maalesef, şimdi birkaç sorum var. Coil Whine dediğimiz sorun tam olarak bu mu ? Nisan'ın ortasında garantiye götürmeyi düşünüyorum. Değişim, onarım vs yaparlar mı ? Bana ne öneriyorsun ?
  7. M

Hp Omen Genel Sorunlar

Sorunu ilk duyduğumda oynadığım oyun Fifa 23, Fifa 23'ü 3 aydır oynuyorum. 1679775771 Duyduğum ses neredeyse bununla aynı.
  8. M

Hp Omen Genel Sorunlar

Ses SSD'den mi geliyor onu maalesef nasıl anları bilmiyorum. Ama ilk konudaki sorun, oyunu açtığım anda başlıyor. Windows güncellemesi olarak ise şuan sadece "2023-03x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 22H2 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi (KB5023773)" bulunuyor. Coil Whine her...
  9. M

Hp Omen Genel Sorunlar

SSD ısısını kontrol edebileceğim bir uygulama söyleyebilir misin ? 1679774181 Birkaç saat sonra oyun oynarken yollayabilirim hocam, biraz bekleteceğim sizi.
  10. M

Hp Omen Genel Sorunlar

Son 1 aydır yazacağım 3 problem ile başım belada diyebiliriz. Yüksek ihtimalle garantiye göndereceğim ama size de danışmak istedim. Özeliklerim: HP Omen 3070, 16 GB RAM, 5800H CPU. Bilgisayara yük bindiği zaman, yani oyun oynandığı zaman(FIFA, Metro Exodus, Civilization vs.) Sol taraftan bir...
Geri