Arama sonuçları: *

• Users: furkanqwl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Yardım Okulun internetine bağlanmak

2,3 arkadaş can sıkıntısından böyle bir karar aldık. 1709572618 İnternete baplanmak problem değil, okul idaresi fark eder mi bizi. Daha önceden akıllı tahtadan +18 film açanları taklaya getirmişlerdi kız okuldan atılmaktan son anda kurtulmuş.
  2. F

Yardım Okulun internetine bağlanmak

Yarın okula laptop götüreceğim ve beden dersinde arkadaşla ETS 2 girmeyi planlıyoruz. Akıllı tahtaya bağlanan Ethernet kablosunu bilgisayarıma taksam okul idaresi durumu fark eder mi? Daha öncelerden akıllı tahtadan açılmaması gereken film açanları tespit edip cezalandırmışlardı, ETS 2 açtığımı...
  3. F

Bimcell faturasızdan Faturalı Tarifeye paket önerisi lazım

Emniyet Genel Müdürlüğü ("M" yerine "N" yazmışım kusura bakmayın)
  4. F

Bimcell faturasızdan Faturalı Tarifeye paket önerisi lazım

Hocam tanıdığınız EGN çalışanı bakanlık çalışanı falan varsa Türk Telekomda onlara özel çok uyguna tarifeler. Yanlarında 3 hat yabancı kişilerdende getirebiliyor yada hattınız onun üstüne yapıp kullanabilirsiniz.
  5. F

Bu sistem nasıl bütçe 45k ama sadece vatandan.

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-vetus-2x-8g-oc-pro-a620m-e-500gb-ssd-32gb-ram.html Ekran kartı biraz daha kötü anakartta biraz daha kötü ama ddr5 geleceğe yönelik daha iyi bir sistem olabilir ayrıca fiyatıda çok daha uygun anakart değiştirilebilir.
  6. F

Akıllı Saat/Bileklik Önerisi

Senin bütçenin biraz üstünde ama belki ilgilenirsin bende galaxy watch 4 classic 46mm var ilgilenirsen sorularını sorabilirsin
  7. F

Instagram Instagram not özellığım yok

Telefonunun modeli nedir?
  8. F

Kampanyalı Sata SSD Önerisi

Kingston gibi uygulaması var mı ve ne kadara aldınız?
  9. F

Kampanyalı Sata SSD Önerisi

Herkese iyi günler arkadaşlar öncelikle siteye yeni üye oldum. Sata SSD almayı düşünüyorum. Kalitesiz 2 3 yıl içerisinde bozulacak bir şey istemiyorum. 240 GB den yüksek olsun ama 480 GB üstü olursa daha iyi olur. Önerileriniz nelerdir. Özelliklede kampanyalı ürünleri atarsanız sevinirim. Ben...
Geri