Arama sonuçları: *

• Users: qrmert
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Q

Stok fan yerine hangisi ?

Thermalright Phantom Spirit 120 SE alacağım sanırım
  2. Q

x123 çok duyuyorum yeterli olur mu benim işlemcim için zira fiyatı baya uygun 90 derece aldığım oyunlarda ortalama kaç dereye düşürür ısıyı teşekkürler.
  3. Q

arkadaşlar merhaba. stok fan kullandığım için işlemcim oyunlarda 90 dereceyi görüyor bu sebepten bir soğutucu almaya karar verdim ama biraz kararsızım kule tipi mi sıvı soğutmalı mı almalıyım bütçe 2 bin tl sıvı soğutma alanlar bazı sorunlar yaşayabiliyormuş hortum, su sızıntısı vs. kule tipine...
  4. Q

oyun oynarken işlemci sıcaklığı

MONİTOR 60 HZ OLDUĞU İÇİN 60 FPS ALIYORUM ISINMIOR İŞLEMCİ SANKİ 60 70 LERDE HEP
  5. Q

MONİTOR 60 HZ OLDUĞU İÇİN 60 FPS ALIYORUM ISINMIOR İŞLEMCİ SANKİ 60 70 LERDE HEP
  6. Q

5600 İŞLEMCİ STOK SOĞUTUCU İLE GELDİ SIVI SOĞUTMA ŞARTMI ? 1681305840 5600 İŞLEMCİ STOK SOĞUTUCU İLE GELDİ SIVI SOĞUTMA ŞARTMI ? 1681305848 5600 İŞLEMCİ STOK SOĞUTUCU İLE GELDİ SIVI SOĞUTMA ŞARTMI ?
  7. Q

oyun oynarken işlemci sıcaklığı kaç derecede normal kaç derecede tehlike arz etmektedir arkadaşlar ?
  8. Q

Bu işlemci için sıvı soğutma şart mı ?

70 derece ısınma kritik mi
  9. Q

Bu işlemci için sıvı soğutma şart mı ?

ryzen 5600 işlemci işin sıvı soğutma şart mı arkadaşlar ? Aldığım bilgisayar: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-asus-rx6700xt-12g-prime-a320m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html bu arada bu kasadaki soğutma sistemi kule tipi mi stok mu ?
  10. Q

Coil Whine iade sorunu

göndersen bile değişim yapmıyorlar asus için bu bir sorun değil geri gönderiyorlar kaç tane müşteri hizmetleri ile görüştüm bu konu hakkında sabit.
  11. Q

Coil Whine iade sorunu

neyse ki nadir görülen bir sorun değil çoğu insanda mevcut kendimizi öyle teselli edelim :)
  12. Q

Coil Whine iade sorunu

tşk.
  13. Q

Coil Whine iade sorunu

Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. Ekran kartı modeli 6700xt. coil whine sorunu olduğunun farkına vardım. Daha sonra bu durumu vatan bilgisayara bildirdim onlar da ürünü getirin asus firmasına yönlendirelim dediler bende direk asusu aradım durumu anlattım. daha sonra bana...
  14. Q

RX 6700 XT EKRAN KARTI SORUNU (Coil Whine Olabilir mi ?)

coil whine garantiye girmiyormuş
  15. Q

çok kafama takıldı sizce ürünü iade etmelimiyim ekran kartımı beğeniyorum bütçeme göre en iyi f/p ekran kartı ses çok rahatsız etti sadece.
  16. Q

Selam arkadaşlar. Vatan Bilgisayardan toplama bilgisayar aldım, masaüstünde takıldığım zaman sorun yok ama oyun oynamaya başladığım zaman sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor kasadan, alalı 3 gün oldu oyunu alta alınca ses gidiyor oyunu tekrar açınca tekrar başlıyor sizce bu Coil whine mi ...
  17. Q

dar boğaz sebebi nedir ?

bu kasa toplanır mı yoksa 0 baştan mı almak gerek
  18. Q

dar boğaz sebebi nedir ?

işlemci iyi mi değiştirmeye gerek varmı ve hangi ekran kartını almalıyım ?
  19. Q

dar boğaz sebebi nedir ?

eski bir pc hiç bir oyunu oynatmıyor arkadaşlar sorun nedir ? https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/result/0A20KS/3/graphic-card-%C4%B1ntense-tasks/1920x1080/
  20. Q

Sistemde Sıfır mı ikinci el mi

İşte fazla anlamıyorum Kardeşim asıl ucuz bir tane bulamadım bul da at bana lütfen 6700 xt ekran kartını 12 gb
Geri