Arama sonuçları: *

• Users: Lorien
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lorien

xiaomi mi vacuum cleaner mini

evde öyle çıkarmalı takmalı bir süpürge yok ya :D Dikey 300 400 liralık dandik bir şey var ne yazık ki
  2. Lorien

xiaomi mi vacuum cleaner mini

Arkadaşlar bu ürün Pc-Klavye ve Masa temizliği için almayı düşünüyorum. Sizce tozları alır mı masayı klavyeyi temiz tutar mı ? Masam sürekli toz oluyor. Islak mendil veya bezlerle silmesi çok fazla kablo olduğu için zorluyor...
  3. Lorien

Mavi Ekran Anakart XMP/DOC Aktif edince Kernel 41 Hatası Alıyorum

DOCP açıkken ram frekansı seçtirmiyor. Kapatıp MHZ yi 6200e çektim. Voltaj gibi ayarların hepsi otomatik. Şu an 30 dakikadır oyundayım bir mavi ekran vermedi
  4. Lorien

Deneyeyinm bu şekilde. Manuel seçince voltaj ayarları yapmam gerekir mi
  5. Lorien

Bios son sürüm Ramler A2 B2 her şey 0 alındı 1683052130 Donanımsal olsa DOC açmadan da karşılaşılmaz mı aynı sorunla
  6. Lorien

Pc daha 2 günlük. PSU Asus Rog Strix 850 Gold + Msi Gaming X Trio 4070 ti Ryzen9 7900X işlemci Asus TUF X-670E-Plus Anakart 6400 MHZ DDR5 Trident Z Ram 16X2 DOC Ayarını kapattığımda Ram MHX 4800'e düşüyor ve mavi ekran almıyorum. Ama DOC açıkken bir süre sonra 20-30 dakika sonra Kernel - 41...
  7. Lorien

Yardım Asus Armoury Fan Expert Ayarları

Evet destekliyor. Tam 6400 destekliyor. Şu an DOC açıkken kernel - 41 hatası alıyorum. Sistem daaha 2 günlük. Asus Rog Strix 850 Gold + PSU var.
  8. Lorien

BIOS'tan ne yazık ki kontrol edilebilir bir yer yokmuş. Ama gerek de yok gibi. Diğer bir sorun ram'lerimi 6400 MHZ olmasına rağmen 4800'de kullanmama izin veriyor. DOCP açıp 6400'e çekince hiçbir oyuna giremiyorum direkt crash pc res atıyor
  9. Lorien

Bu AI mod'u biostan açmalı mıyım ? Açtıktan sonra bu uygulamayı silsem sorun olur mu 1683030240 Bir sürü ayar mevcut uygulamada...
  10. Lorien

ordan herhangi bi ayar yapmadım henüz
  11. Lorien

Arkadaşlar burdaki ayarlar nasıl olmalı ? Sıvı soğutmanın ayarlarını sürekli burdan elle mi ayarlamam gerek ? Burdan sessiz moda almadığım sürece sesli çalışıyor. Boşta 1362 rpm ile çalışması pek normal değil gibi. Bu uygulamayı tamamen silmeli miyim ?
  12. Lorien

Yardım Anakart Güç Modunu Açmalı Mıyım ?

Anakartım Asus Tuf x-670e-plus ve Güç modu mevcut. Bu güç modu performanstan kısar mı ? Yoksa bu mod sadece fanlar için mi ?
  13. Lorien

Yardım Pc parca monteye yardim lutfen

Macun sürmeme gerek var mı işlemciye
  14. Lorien

Teşekkür ettim kanka oldu şimdi inşallah bozulmadı dişleri 1682804059 Kasanın fanı nin anakart ile dip dibe olması normal mi
  15. Lorien

Tamam anladım yükseltici vida kullanmamisim
  16. Lorien

Sorun o kapaklı olan yerde değil kanka. Diğer samsung un takılı olduğu yerde. Senin m2 ssd çok uzun benimki minicik
  17. Lorien

Abdullah videoda sıvı sogutucuyu takarken macun sürmedi. Soğutucu içerisinde macun var benim sürmem gerek mi ? 1682803355 Küçük olani pcie 5 yazana taktım kapağın altında o tam oldu. Samsung oraya kapakla birlikte olmadi. Samsung pro yu diğerine taktım bu şekilde 1682803404 Altında 2 tane pad...
  18. Lorien

Soğutucu 360mm sıvı soğutucu. Psu ve ekran kartı en son mu takalım. Diğerlerini taktım. Soğutucu bloklu m2 ssd im altına pad koymama ragmen biraz eğimli monte oldu sorun çıkarır mi
  19. Lorien

Reis soruyorum işte nasıl olacağını bilmiyorum 1682799316 İşlemciyi takarken kapak kendini attı baya da baskı oldu inşallah yamulmadi am5 pinler 😂 1682799474 Çıkardım anakarti geri parçaları takıyorum simdi 1682799785 Bunu izleyerek yapıyorum ama bu işlemciyi takarken kapak atmadı benim...
  20. Lorien

Bunun buna değmesi normal mi kablonun bu şekil olmasi
Geri