Arama sonuçları: *

• Users: MctCan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MctCan

5G Turbobox Limitsiz Alınır mı ?

Tt kısıtlamasız 300 verdiği kanıtlıyor
  2. MctCan

Hocam oyun moyun amaç yok sadece flim dizi 4k veya 2k izlencek şekilde izleyelim yeter :D Bide oyun güncellemeri
  3. MctCan

Bende öyle düşünüyorum Tt daha iyi gibi
  4. MctCan

Türktelekom limitsiz 1750 TL Türkcell 2Tb 1500Tl Fakat bende %25 indirim mevcut ikisinde
  5. MctCan

Merhaba dostlar . Beni az çok kişi bilen bilir altyapım adsl 6mgbit kullanıyorum fiberi getirmek için cok ugrastım sonuç 0 elde ettim. Türktelekom ve türkcell boxları inceledim türktelekom turbobox limitsiz getirmiş en fazla 300mgbit veriyormuş. Benin aklıma buna baya yattı ama evde kimse tt...
  6. MctCan

❌İndirim Bitti! 1 KG ÇEKİRDEK KAHVE 449 TL🔥 (2 adet alınırsa Plus 750-100 kuponuyla 350 TL)🔥

Bunun tadı nasıl acaba normalde moliendo kullanıyorum da onlarda acayip pahalı :D
  7. MctCan

🔥İndirim ENERMAX revolution III white 850W 80+ Gold güç kaynağı 5214 TL

Bu psu markası güzelde belirli bi süreden sonra arıza yapıyor. Ve stok kalmıyor hiç bir şekilde birebir değişim tamamen hikaye , anca para iadesi oluyor. Alcaklar olanlar bilginize.
  8. MctCan

Android Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Zamanında ben bu ADAPTÖRÜ 1kya yakın fiyattan almıştım halen kullanıyorum memnunum.
  9. MctCan

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Arkadaşlar pcye bağlamak istiyorsanız bi sakin olun :D Veriyi ana paketten yiyor hediye paketten değil. Ben bunu geç farkettim. Ana paket bitince pc internete bağlanmıyor yani hotspot özelliği kapalı. Bunun için android kullandığım için Pdanet+ uygulaması kullandım. Hotspot saymadan hediye...
  10. MctCan

Windows 11 LTSC Kullanılır mı ?

Valo steam oyunları filan oynatıyor mu ? Merak ettim acep sistemim rahat çalışsın diye
  11. MctCan

Öneri Bu tarz klavyeyi nasıl bulabilirim ?

Doslat beast sporun klavyesi buldum bu nasıldır sizce ? https://www.beastespor.com/product-page/beast-r75-pro-8k-hz-wireless-manyetik-switch-klavye Bütçem biraz sıkıntı
  12. MctCan

Telefonum 5g destekliyor ama kullanamıyorum

Sım kartı cıkartıp 5G destekleyen bi telefonla dene sonra aç ayarını cıkart tak telefonuna çalışır
  13. MctCan

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Altyapı olmayan bi köydeyim 5G hız sunucu ektedir.
  14. MctCan

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

5G ile Besliyoruz Kampanyasi! Kampanya kapsaminda bir ay gecerli olacak sekilde yurt ici her yone 280 GB hediye internetiniz hattiniza tanimlanmistir. Tanimlanan tum hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması uzerinden goruntuleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Gule gule kullanin. B002 Tskler
  15. MctCan

Yarın 5Gye geçiliyor

Küçük köyde oturuyorum altyapı fiber yok ama 5 g alıyorum 600mbps hız veriyor saçma dmdhksjd
  16. MctCan

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Gencler Deluxe Sürümü almaya değer mi yine 2kya geliyor fark ettiriyor mu verdiği eşyaları
  17. MctCan

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

AKS14 kodu halen kullanamıyorum oyunu hala alamadım :D
  18. MctCan

Pc kapanmıyor yeniden başlatıyor

Merhaba arkadaşlar imzamdaki sistem kapata tıkladığımda pc kapanmıyor yeniden başlatıyor. Bu yeni oldu . Anca shift tusa basarak kapatıyorum bunun çözümü var mı hiç bir ayar kurcalamadım
  19. MctCan

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Fan setupu kurma fikri cık aklımdann
Geri