Arama sonuçları: *

• Users: berotti
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

5000-8000 tl arası %100 bilek destekli klavye önerisi

Merhaba bielk desteği iyi olan %100 bir klavye arayışım var çok örnek bulsamda kafamda hiçbiri oturmadı. Kullanan ya da fikirleri olan arkadaşlar yorum yapıp bilgilendirirlerse çok sevinirim. Steelseries Apex Pro gen3 Razer Razer BlackWidow V4 Pro Asus ROG Strix Flare II Animate (Stok Yok şuan...
  2. B

15000-18000 TL arası sistemlerden hangisi en mantıklısı

Merhabalar, 1080p de akıcı rahat hem hikaye tabanlı hem de rekabetçi oyunları oynamak istiyorum fakat bu noktada şuan çıkan oyunların dışında gelecek 2-3 yılda çıkacak oyunları da oynayabilmek istediğim bir pc arayışına girdim. 3-4 fikir oluştu kafamda ama karar veremedim arkadaşlar sizlerde...
  3. B

Yardım 5 bin TL fiyat bandında monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BNGP36KY/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1...
  4. B

3000 TL ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, kablosuz gaming kulaklık arayışındayım. Özellikle fps oyunlarında iş yapacak tercihen 7.1 kullandığınız ya da tavsiye aldığınız kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz? Logitech G G733 LIGHTSPEED ve Logitech G Pro x Lightspeed aklımda olanlar ama tavsiyelere açığım.
  5. B

Cooler Master MM712, Asus ROG Gladius III, MSI Clutch GM41 Mouse Tavsiye

Evet beni de kısa süredeki şarj vaadi baya etkiledi switchlerinde değiştirilebilir olduğunu yazıyordu bir kaç yerde bu durum da bir avantaj duruyor.
  6. B

Cooler Master MM712, Asus ROG Gladius III, MSI Clutch GM41 Mouse Tavsiye

Bu 3 mouse arasında kaldım ama bu fiyat skalasında diğer kablosuz mouse tavsiyelerinizi de alabilirim. Delikli yapıda olanları tercih etmiyorum. Daha önce bunlardan birini kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Geri