Arama sonuçları: *

• Users: Bozkurt05
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

PC açılırken şifre giriş kısmında ekran gidiyor

Bu sorunu anlamak için bilgisayarı televizyona bağladım ve sorunsuz açılıp çalıştı yani yazılımla ilgili bir şey değilmiş monitör kaynaklıymış zaman ayırdığın için teşekkür ederim
  2. B

Dediğin gibi internet bağlayıcısını çıkardım ekran git gel yapmaya başladı.
  3. B

Ctrl alt del yapmayı denedim ama ekran gelmiyor ki hiç bir şekilde anca otomatik olarak uyuku moduna girdiğinde mouse hareket ettirip 3 saniyelik görüntü alabiliyorum gerçekten anlamadım.
  4. B

Öncelikle merhaba. Bu sorunla ilk kez karşılaşıyorum daha dün sorunsuz bir şekilde çalışan Windows 11 bilgisayarım bugün açtığımda şifre giriş ekranına gelince ekranın görüntüsü gidiyor ve açılmıyor. Ama biraz bekleyince otomatik uyku moduna alıyor kendini, uyku modunu devre dışı bırakmak için...
  5. B

CS 2 STEAM PAZARI SORU

Peki düzelirmi bu durum elimde tutayımmı veya satın alıyımmı daha fazla? 1706894640 Diğer hatıra skinlerdede yapılmıyor ama bazı hatıralar pahalı
  6. B

CS 2 STEAM PAZARI SORU

Selam arkadaşlar Cs 2 piyasasında bir skin fiyatı ile alakalı sorum var. Hatıra AUG | Kuru Ahşap skin fiyatları 0,05 dolar ile 0,010 arasında iken normal AUG | Kuru Ahşap skinleri 3,5 dolar tam tersi olması gerekmezmi? hatıra skin pahalı olacağına neden normal skinden bayağı düşük bir fiyatı...
  7. B

FORMAT SORUNU LÜTFEN BİLEN BAKSIN

Kurulum ekranı geldi ülke bölge falan seçiyorum olmadı cidden çok korkmuştum bana ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
  8. B

Başka sorunlara baktım select disk part 0 falan yaptım sonra kapadım cmd yi ardından tekrar denedim y Oldu sizin dediğiniz herseyi yapmadığım halde sorun çıkarmıki? 1697053666 Flash'a Windows'u UEFI olarak mı yazdın? Disk seçme ekranına gelmeden Shift+F10 tuşlarına bas, CMD açılacak. Sırasıyla...
  9. B

Arkadaşlar format atarken bu sorun oluştu geride dönemiyorum siyah ekranda yazılar çıkıyor usb yi çıkardığında öyle oldu taktım geri geldim bu alana lütfen yardım edin 1697052957 1697053060 windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var efi sistemlerde windows yalnizca gpt...
  10. B

Biosu güncelledim biosa girmiyor

Hocam çok Teşekkür ederim sana geldin akşam akşam bana zamanını ayırdın iyi akşamlar diliyorum
  11. B

buy
  12. B

Yani bu desteklenmemesinin sebebi kesin olarak windowsmu hocam
  13. B

Hocam bu Güvenli ön yükleme durumu desteklenmiyor diyor valorantta van9003 hatası alıyorum onun için düzelir diye güncelledim lakin halen desteklenmiyor Güvenli ön yükleme durumu bunu nasıl çözeriz
  14. B

Bunu düzeltmenin yolu yokmu? biostan uefi yapamıyormuyuz?
  15. B

Hayır deneyip geliyorum hemen 1696972197 Oldu hocam kusura bakma zamanını çaldım ama bi sorum daha var güncelledim biosu lakin denetim masasında hala eski yazıyor.
  16. B

Güncellemeden önce f2 tuşu idi olmadı sonra f12 f10 denedim onlardada olmadı ardından fast boot kapadım yine olmadı
  17. B

Çıkıyor hocam tuşa basıyorum ama bios ekranına atmıyor windowsa geçiyor
  18. B

Biosu güncelledim ardından biosa tekrar girmeye çalıştım ama girilmiyor. Anakart a520mk v2
  19. B

BİOS HATASI Valorant

Aynen öyle güncel kalması daha iyi. Bana zamanını ayırdığın için Teşekkür ederim iyi akşamlar reis 1696890004 Cevabın için teşekkürler ama secure boot kısmı bende yok sarı siyah temalı bir bios
  20. B

BİOS HATASI Valorant

Gözümden kaçırmışım özür dilerim reis çok sağol,biosu güncellersem Güvenli Ön Yükleme Durumu desteklenmiyor geçer değilmi?
Geri