Arama sonuçları: *

• Users: kart4ls
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

3k ya kadar kablosuz gaming mouse önerisi lazım

selamlar arkadaşlar. 3000 tl lik bir bütçem var bu fiyat bandında işimi görecek kablosuz oyuncu mouse önerisi rica ediyorum. daha çok fps oyunları oynadığım için performans biraz daha ön planımda. şuanda kullandığım steel series rival 3 kablosuz mouse var (yaptık bir hata .d) pil değiştirmekten...
  2. K

1100 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Maalesef kral şimdilik belirttiğim fiyatta olmam lazım ama eğer üstüne koyabilirsem tavsiyeniz üzerine bakacağım 1719534793 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h3-siyah-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,273468658.html Biraz dolanırken bu...
  3. K

1100 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Selamlar arkadaşlar Fiyat performans olarak maximum 1100-1200 tl civarında gaming kulaklık arıyorum. Hali hazırda birkaç yaz indirimleri varken önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. K

Pc toplayacağım yardıma ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar, yeni bir pc toplayacağım sizden fikirlerinizi almak istiyorum piyasa hakkında pek bilgim yok. Bütçem 20k civarında extrem sistemler istemiyorum daha çok cs , valorant , pubg tarzı rekabetçi oyunları oynuyorum. Hatrı sayılır derecede fps verse yeterli. Sistem önerilerinizi...
Geri