Arama sonuçları: *

• Users: leeutku
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

DA-C sistem Ram Frekansı Sorunu

35,33 yapınca düzeldi sanırım. Kendi 36,00 a ayarlıyordu
  2. L

DA-C sistem Ram Frekansı Sorunu

Merhabalar, Geçen ay sınırlı stoklu satılan bu sistemden alma şansım oldu anakartını alırken b550m ds3h ile değiştirdim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ancak sistem performansıma bakarken ram hızının 2133 lerde çalıştığını farkettim. Biraz araştırınca xmp açmak gerektiğini...
  3. L

Asus Rog Strix XG249CM İnceleme

merhabalar bende aynı monitörü kullanıyorum dp ile bağlı kasaya oc kullanmıyorum,ihtiyacım olmuyor ascr açık od seviye 3 shadow bosst 1 de kullanıyorum. zaman zaman monitör kendiliğinden kararıyor parlaklığını kısıyor sizde de oluyor mu acaba ? Olan varsa çözüm bulabildi mi?
  4. L

Çözüldü✓ DA-C2 Sistem Gencer Gaming Güç Kablosu

kablom elime ulaştı koymayı unutmuşlar sağolsunlar(!)
  5. L

ASUS ROG STRIX XG249cm EKRAN KARARMA

Merhabalar, Hafta sonu vatan bilgisayardan aldığım monitör dün elime ulaştı dp 1.4 ile bağladım. 270 hz overclocklu modda iken yarım saatte bir ekran kendiliğinden kararıyor sonra tekrar açılıyor. Sebebini bir türlü bulamadım kullanan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Ürün linki...
  6. L

Çözüldü✓ DA-C2 Sistem Gencer Gaming Güç Kablosu

Merhabalar kampanya günü kampanyalı fiyattan sistemi satın aldım bugün elime ulaştı. Güzelce ekran kartını montajladım ona da uzun vida yollamışlar neyse dedim sorun değil bakalım çalışıyor mu diye çalıştırmak istedim ancak bir baktım ki güç kablosu yok 😂çıkmadı sistemden kutuların içinde mi...
  7. L

🔥İndirim Logitech K835 TKL White - Blue Switch 629₺

Bende vergi çıkıyor ekstradan 649 a geliyor
  8. L

Dell 23.8″ G2422HS Alınır mı?

teşekkürler lenovo g24-20 den öneren oluyor ona göre düşünürsek hangisini almak mantıklı
  9. L

Dell 23.8″ G2422HS Alınır mı?

Herkese Merhaba, Yeni sistem aldım 3060 ti lı 1080p de oyun oynuyorum. Genelde new world ve valorant oynuyoruz. Monitör arıyorum bu fiyat bandında görüşlerinizi bekliyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
  10. L

Lenovo g24-20 165hz Alınır mı ?

Merhabalar bende benzer monitörlere bakıyorum. Şöyle bir ürün var kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir bizlere; https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
Geri